Τουρκία : Αγόρασε σάλιο από ασθενή με κοροναϊό και το έριξε στο ποτό του αφεντικού του
Ο υπάλληλος φέρεται ότι είχε αγοράσει σάλιο από ασθενή με κοροναϊό έναντι 70 δολαρίων και το έριξε στο τσάι του αφεντικού.
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για έναν υπάλληλο στην Τουρκία που επιχείρησε να μολύνει με κοροναϊό το αφεντικό του.
Αφορμή αποτέλεσε η «εξαφάνιση» περίπου 30.000 δολαρίων από το ταμείο της εταιρείας.
O Ραμαζάν Τσιμέν, υπάλληλος μιας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στα Άδανα, υποστήριξε ότι έδωσε τα χρήματα που έλειπαν, σε τοκογλύφο, σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet. Το αφεντικό του Τσιμέν, από την πλευρά του, ο Ιμπραΐμ Ουνβέρντι, ισχυρίστηκε ότι είχε δώσει τα χρήματα για να τα πάει στο γραφείο, αλλά ο υπάλληλος εξαφανίστηκε με τα λεφτά.
Μάλιστα, κάποιος άλλος υπάλληλος, ανέφερε ότι ο Τσιμέν είχε αγοράσει σάλιο από ασθενή με κοροναϊό έναντι 70 δολαρίων(περίπου 57,7 ευρώ) και το έριξε στο τσάι του αφεντικού.
«Είναι η πρώτη φορά που ακούω μια τόσο παράξενη μέθοδο δολοφονίας. Δόξα τω Θεώ δεν αρρώστησα. Ο Θεός είναι πάντα μαζί με τους καλούς» ανέφερε ο Ουνβέρντι, που, όπως αναφέρει το sputniknews, ευτυχώς δεν ήπιε το μολυσμένο ποτό.
Μετά την καταγγελία, του περιστατικού, το αφεντικό της αντιπροσωπίας αυτοκινήτων αναφέρει ότι άρχισε να δέχεται απειλητικά μηνύματα από τον υπάλληλο.
«Δεν μπόρεσα να σε σκοτώσω με τον κοροναϊό. Την επόμενη φορά θα σε πυροβολήσω στο κεφάλι» έγραφε κάποιο μήνυμα, σύμφωνα με τον Ουνβέρντι.
«Θα προτιμούσα να με σκοτώσει από το να προσπαθεί να με μολύνει με τον κοροναϊό» ανέφερε ο άντρας. «Η μάνα μου και ο πατέρας μου έχουν χρόνιες παθήσεις. Εάν κολλούσα κορονοϊό, θα μπορούσα να μολύνω όλη την οικογένειά μου κι όλους τους υπόλοιπους γύρω μου» σχολίασε, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post.
- Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις
- Μετρό: Εκτός λειτουργίας ο σταθμός «Σύνταγμα» μετά από απόπειρα αυτοκτονίας
- Κυπαρισσία: Δύο ώρες προσπαθούσαν να επαναφέρουν οι γιατροί το 3χρονο παιδί που πέθανε
- Σε αυτή την ομάδα θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο
- Χρέη: Προχωρά η ψηφιακή χαρτογράφηση οφειλών σε Δημόσιο και τράπεζες
- Μητσοτάκης – Ερντογάν έμειναν σε «ήρεμα νερά» και τήρησαν τα συμφωνηθέντα σε μία ακόμα «εθιμοτυπική» συνάντηση
- Νέα κούρσα εξοπλισμών στον ορίζοντα – Με τι όπλα θα γίνει ο επόμενος μεγάλος πόλεμος
- «Στάση / ποτάμι»: Το δυστύχημα των Τεμπών γίνεται θεατρικό έργο στο «Ίσον»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442