Survivor: Μετά το αγώνισμα, του έλειπαν τα δύο μπροστινά δόντια
Ευτυχώς, "έζησε" αυτός καλά κι εμείς καλύτερα
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ, ο μεγάλος νικητής του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης το 2018 αναφέρθηκε, φυσικά, στην εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.
«Αν και δεν ήταν πρωταρχικός μου στόχος το να κερδίσω το Survivor, η νίκη μου αποτελεί μια προσωπική κατάκτηση. Στον Άγιο Δομίνικο δοκίμασα τον εαυτό μου για πρώτη φορά σε πρωτόγνωρες συνθήκες διαβίωσης, οι οποίες με δυνάμωσαν.
Η νίκη ήρθε σαν γλυκό επισφράγισμα μιας περιπέτειας που πολλοί εύχονται να ζήσουν. Νιώθω τυχερός τόσο για την όλη εμπειρία όσο και το έπαθλο» είπε ο Ηλίας Γκότσης.
Αναφέρθηκε, επίσης, στο χρηματικό έπαθλο που κέρδισε, αποκαλύπτοντας: «Με το χρηματικό ποσό που κέρδισα μπόρεσα να εξελιχθώ επαγγελματικά ως γυμναστής ανοίγοντας το γυμναστήριό μου – ήταν ένα όνειρο για μένα.

Άξιζε τον κόπο η ταλαιπωρία, Ηλία Γκότση!
Με το Survivor έμαθα πολλά, με εξέλιξε σαν άνθρωπο, ανακάλυψα νέα όρια του εαυτού μου και δοκίμασα νέες αντοχές. Ένα ακόμη κέρδος είναι οι φιλίες ζωής με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, τον Πάνο Θεοδώρου και τον Νικόλα Αγόρου».
Και συνέχισε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ σε ένα αγώνισμα που έχασα την ισορροπία μου και όταν σηκώθηκα αντιλήφθηκα ότι μου έλειπαν τα δύο μπροστινά μου δόντια. Ήταν ένα σοκ για μένα. Αμέσως η παραγωγή κινητοποιήθηκε και με πήγαν στο τοπικό νοσοκομείο, όπου μου έβαλαν προσωρινά δόντια.
Αυτό συνέβη έναν μήνα πριν από το τέλος οπότε και έβγαλα τις τελευταίες μέρες του παιχνιδιού με δύο προσωρινά δόντια άλλου χρώματος. (Γέλια) Ευτυχώς, γυρίζοντας στην Αθήνα αποκαταστάθηκε η ζημιά».
- Λαμία: Άγρια καταδίωξη νεαρών μετά από κλοπή – Εγκατέλειψαν το όχημα κοντά σε καταυλισμό και εξαφανίστηκαν
- Νέα πρωτιά ο Καραλής στη Ρουέν και… παραλίγο νέο ρεκόρ!
- Διχασμένη η ακροδεξιά στην Ευρώπη για τον πόλεμο του Τραμπ στο Ιράν
- Η ανάρτηση της Euroleague για το «ερυθρόλευκο» σερί στα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (pic)
- Ρέξαμ – Τσέλσι 2-4: Τα… χρειάστηκαν οι «μπλε», προκρίθηκαν δύσκολο στους «8» του FA Cup
- Λουτράκι: Προφυλακίστηκε ο 17χρονος για την αιματηρή συμπλοκή με θύμα συνομήλικό του
- Chanel No5 – Το πιο διάσημο άρωμα στον κόσμο δημιουργήθηκε από ένα εργαστηριακό λάθος 105 χρόνια πριν
- Κολωνία – Ντόρτμουντ 1-2: Αντίδραση για τους Βεστφαλούς μετά τη Μπάγερν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/will-truettner-QprJgwK27us-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442