Δύο δίδυμες αδερφές ηλικίας 23 ετών συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι (04-02-2021) στο Ηράκλειο μετά από φασαρία έξω από τα δικαστήρια και σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ εξύβρισαν τους αστυνομικούς και έφτυσαν προς το μέρος τους.
Οι 23χρονες οδηγήθηκαν στο τμήμα όπου κι εκεί συνέχισαν να είναι εριστικές. Σύμφωνα με το creta24.gr, μαζί τους στο τμήμα προσήχθησαν τρεις επίσης φίλοι τους νεαρής ηλικίας, οι οποίοι δεν επέδειξαν την ίδια συμπεριφορά με τις προαναφερθείσες.
Και στους πέντε επιβλήθηκε πρόστιμο για τη μη χρήση μάσκας και για άσκοπη μετακίνηση.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.