Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το κερί «αιδοίο» της Γκουίνεθ Πάλτροου εξερράγη στο σπίτι καταναλώτριας

Το κερί «αιδοίο» της Γκουίνεθ Πάλτροου εξερράγη στο σπίτι καταναλώτριας

«Εξερράγη βγάζοντας τεράστιες φλόγες και κομμάτια εκτινάχθηκαν παντού» δήλωσε η ίδια η καταναλώτρια που είχε κερδίσει το κερί μέσω διαδικτυακού διαγωνισμού.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο της εφημερίδας Sun, μια γυναίκα ονόματι Τζόντι Τόμσον, η οποία κέρδισε το περίφημο κερί «This Smells Like My Vagina» της Γκουίνεθ Πάλτροου μέσω διαδικτυακού κουίζ, ήρθε αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, το κερί «με άρωμα αιδοίου» που κέρδισε εξερράγη όταν το άναψε στο σπίτι της βγάζοντας φλόγες και προκαλώντας πανδαιμόνιο.

Αν και το άρθρο δεν αναφέρει τα ερωτήματα ούτε και τις σωστές απαντήσεις του κουίζ, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως το κερί πωλείται από τον ιστότοπο Goop της Γκουίνεθ Πάλτροου έναντι 75 δολαρίων ενώ το άρωμά του περιγράφεται «αστείο, θαυμάσιο, σέξι και υπέροχα απροσδόκητο».

Όπως μας ενημερώνει και πάλι το Goop, το κερί είναι φτιαγμένο μεταξύ άλλων από «γεράνι, περγαμόντο, κέδρο και τριαντάφυλλο», τέσσερα πράγματα που δεν θα συναντήσει κανείς υπό κανονικές συνθήκες σε ένα αιδοίο.

Ας επιστρέψουμε όμως στο περιστατικό της έκρηξης. Μετά την επιτυχία της στον διαγωνισμό, το κερί έφτασε στο σπίτι της νικήτριας αλλά η συνέχεια δεν ήταν πολύ αστεία, ούτε σέξι, ούτε υπέροχη.

Λίγο αφού η Τόμσον άναψε το κερί, σύμφωνα με την περιγραφή της: «Το κερί εξερράγη και έβγαζε τεράστιες φλόγες ενώ κομμάτια πετάγονταν παντού».

«Δεν έχω ξαναδεί τίποτα παρόμοιο, ολόκληρο το πράγμα φλεγόταν και έκαιγε τόσο που δεν μπορούσα να το πιάσω. Ήταν κόλαση μέσα στο δωμάτιο» είναι μια ακόμα ατάκα που η Sun μετέφερε με απόλυτη σοβαρότητα.

«Τελικά καταφέραμε να το ελέγξουμε και το πετάξαμε έξω από την μπροστινή πόρτα του σπιτιού» συνέχισε η Τόμσον, αναφερόμενη πάντα στο κερί.

Καθώς δεν υπάρχει βίντεο που να αποδεικνύει τι πραγματικά συνέβη, κάποιοι χρήστες του Twitter προσέφεραν τις δικές τους εκδοχές για τα γεγονότα:

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024