Λίαν Ράιμς : Αποκάλυψε τον αγώνα της με την κατάθλιψη
Η Λίαν Ράιμς μιλά για την απόφαση που πήρε το 2012 να ζητήσει βοήθεια. Μιλώντας στο «The Tamron Hall Show» η τραγουδίστρια μίλησε για την απόφασή της να ζητήσει βοήθεια και να υποβληθεί σε θεραπεία για την κατάθλιψη και άγχος.
Η Λίαν Ράιμς μιλά για την απόφαση που πήρε το 2012 να ζητήσει βοήθεια. Μιλώντας στο «The Tamron Hall Show» η τραγουδίστρια μίλησε για την απόφασή της να ζητήσει βοήθεια και να υποβληθεί σε θεραπεία για την κατάθλιψη και άγχος.
«Ένιωθα σαν κάποιος να με έχει βάλει στην πρίζα και να μ’ άφησε εκεί»
«Ήταν το καλύτερο δώρο που μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου. Είχα συνεχώς ανθρώπους γύρω μου, σε όλη τη ζωή μου, είτε ήταν οι γονείς μου, είτε ο πρώην σύζυγός μου, ο ατζέντης μου, όλα είχαν στραμμένη την προσοχή τους επάνω μου» είπε η Λίαμ και μίλησε για την εξάρτηση από την αλληλεξάρτηση. «Δεν ήμουν ποτέ μόνη μου μέχρι να θεραπευτώ από το άγχος και την κατάθλιψη», πρόσθεσε.
«Ένιωθα σαν κάποιος να με έχει βάλει στην πρίζα και να μ’ άφησε εκεί. Έπρεπε να καταλάβω πώς θα ξεφύγω από αυτό και να επιστρέψω στον εαυτό μου», είπε και συνέχισε να εξηγεί ότι και άλλα κομμάτια της προσωπικότητάς της έπρεπε να ξυπνήσουν. Είπε ακόμη πως γνώριζε ότι χρειάζονταν βοήθεια και πως αυτό θα ήταν το καλύτερο γι’ αυτήν, αλλά φοβόταν να μείνει μόνη.
«Χρειάστηκα να μαζέψω αυτά τα κομμάτια και να τα επαναφέρω στην ολότητα. Όλα αυτά τα κομμάτια που είχα απορρίψει για τον εαυτό μου, να μάθω πώς να τα αγαπώ και να συνειδητοποιήσω ότι το σύνολο μου είναι αξιαγάπητο όχι μόνο η Λίαν Ράις που εμφανίζεται στον κόσμο και που όλοι ήθελαν να είναι το τέλειο κοριτσάκι», είπε σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.
- «Σε μισή ώρα κατέληξε» – Συγκλονίζει ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Παξών για τον 15χρονο
- Έλλη Λαμπέτη: Η ανάρτηση της Φίνος Φιλμ για τα 100 χρόνια από τη γέννησή της
- Ο Τραμπ διέγραψε την ανάρτηση με την AI εικόνα του ως «Χριστού»
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η τέχνη να ξέρεις πότε πρέπει να φύγεις
- Εξάρχεια: Μαχαίρωσαν περιπτερά στο πόδι
- Πάνω από 18.000 αλκοτέστ στις γιορτές του Πάσχα – Μόλις 100 οι παραβάτες
- Όταν ο Tζέφρι Έπσταϊν βρέθηκε στη Neverland του Μάικλ Τζάκσον
- Μπορεί να αποφευχθεί η ύφεση στην παγκόσμια οικονομία μετά το σοκ στη Μέση Ανατολή;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442