Χωρίς τον Μάσιμο Καρέρα θα συνεχίσει η ΑΕΚ όπως όλα δείχνουν καθώς ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου μετά τη νέα γκέλα της Ένωσης απέναντι στον Βόλο. Φαβορί για να τον διαδεχθεί φέρεται να είναι ο γνωστός σε όλους Μανόλο Χιμένεθ, ενώ από κοντά φαίνεται πως είναι και ο Γκουστάβο Πογιέτ που είχε περάσει και πριν από μερικά χρόνια στους «κιτρινόμαυρους».
Ένα νέο σενάριο θέλει στο μπλοκάκι της ΑΕΚ και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή είναι άνεργος από τον περασμένο Απρίλιο όταν και αποχώρησε από την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Τα Μέσα της Βουλγαρίας πάντως αναφέρουν πως ο 58χρονος είναι κοντά στη Λουντογκόρετς.
Η Μπαρτσελόνα είχε 4 δοκάρια και δύο ακυρωθέντα γκολ και η εξαιρετική Σοσιεδάδ τη νίκησε με 2-1, βάζοντας... φωτιά στην κορυφή στη La Liga! Στους 49 βαθμούς οι «Μπλαουγκράνα», στους 48 η Ρεάλ πλέον.
Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε πέναλτι στο 90+24’ για το Μαρόκο, το παιχνίδι πήγε στην παράταση και εκεί ο Γκουεγιέ με γκολ στο 94’ έδωσε το τρόπαιο στην Σενεγάλη – Ηγετική εμφάνιση από τον Μανέ, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ο Ράφα Μπενίτεθ απέδωσε την βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στο ότι το δεύτερο γκολ… έκοψε τα πόδια των παικτών του, επειδή έχασαν την αυτοπεποίθησή τους