Το «Bachelor» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε τελικά τη Νικολέττα Τσομπανίδου.
Την επόμενη μέρα οι δυο τους εμφανίστηκαν ως ζευγάρι στο «Καλύτερα δε Γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού ενώ κυκλοφορούσαν ήδη εδώ και καιρό φήμες περί χωρισμού τους.
Σύμφωνα με όσα λέγονται Παναγιώτης και Νικολέττα όχι μόνο δεν είναι πλέον μαζί αλλά ο πρώτος έχει ήδη ζευγαρώσει με διαφορετική παίκτρια του τηλεοπτικού σόου-την Μαρίνα Λικμέτα, η οποία είχε αποχωρήσει οικειοθελώς.
Στους λογαριασμούς τους στα social media πάντως ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου ζουν τον έρωτά τους και κάνουν βόλτες.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας