Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Νίκολας Κέιτζ αφηγείται την «Iστορία των βρισιών» στο Netflix

Ο Νίκολας Κέιτζ αφηγείται την «Iστορία των βρισιών» στο Netflix

Στη νέα σειρά του Netflix o ηθοποιός υποδύεται έναν γλωσσολόγο ο οποίος αναλύει πως προέκυψαν μερικές από τις δημοφιλέστερες βρισιές.

Μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ και καλεσμένους πολλούς ακόμα διάσημους έρχεται στο Netflix για να αφηγηθεί την ιστορία πίσω από τις δημοφιλέστερες βρισιές.

Στη διάρκεια των έξι επεισοδίων της σειράς ο ηθοποιός θα εξερευνήσει με την βοήθεια ειδικών γλωσσολόγων την ετυμολογία και την ιστορία που κρύβουν μερικές από τις πιο διαδεδομένες ύβρεις του αγγλικού λεξιλογίου και θα ανακαλύψει πώς ακριβώς αυτές οι λέξεις έγιναν μέρος της καθημερινότητάς μας.

Εκτός από τον 56χρονο βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό στη σειρά συμμετέχουν διάσημοι καλεσμένοι όπως η Σάρα Σίλβερμαν, ο Τζιμ Τζέφρις και ο χιπ χοπ καλλιτέχνης Open Mike Eagle.

Την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει η εταιρία του Γουίλ Φέρελ, Funny or Die και η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 5 Ιανουαρίου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024