Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BTS : Στην σκηνή των Mnet Asian Music Awards με τον Suga σε ολόγραμμα

BTS : Στην σκηνή των Mnet Asian Music Awards με τον Suga σε ολόγραμμα

Οι BTS ανέβηκαν στην σκηνή των Mnet Asian Music Awards (MAMA) για να εκτελέσουν το νέο τους single «Life Goes On» σε μία επική εμφάνιση με το ολόγραμμα του Suga

Οι σούπερ σταρ της K- Pop, BTS συνεχίζουν τη θριαμβευτική τους πορεία, σαρώνοντας σε κορυφαία μουσικά βραβεία, charts και πωλήσεις σε όλον τον κόσμο.

Το δημοφιλές συγκρότημα της K-pop στην τελετή απονομής των Mnet Asian Music Awards (MAMA) 2020, απέσπασε οκτώ βραβεία, ενώ παρουσίασε live τρία τραγούδια.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στην πόλη Πάτζου χωρίς κοινό, λόγω της πανδημίας του νέου κοροναϊού στο CJ ENM Content World.

Οι BTS κέρδισαν τα τέσσερα μεγάλα βραβεία των MAMA 2020 – Καλλιτέχνης της Χρονιάς, Τραγούδι της Χρονιάς, Άλμπουμ της Χρονιάς και Παγκόσμιο Ίνδαλμα της Χρονιάς. Επίσης απέσπασαν τα βραβεία Καλύτερο Ανδρικό Γκρουπ, Επιλογή Θαυμαστών Σε Όλο τον Κόσμο, Καλύτερο Μουσικό Βίντεο και Καλύτερο Χορευτική Παράσταση Ανδρικού Συγκροτήματος για το «Dynamite».

Η επική εμφάνιση

Στο τελευταίο τους single  «Life Goes On», οι BTS τραγουδούν για τον συλλογικό πόνο που βασανίζει τον κόσμο εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού και την ελπίδα ότι θα έρθει μια νέα αυγή.

Και ήταν αυτό το τραγούδι με το οποίο οι BTS κατάφεραν για ακόμα μία φορά να κλέψουν τις εντυπώσεις στην απονομή των MAMA 2020.

Όπως αναφέρει σχετικά το ΑΠΕ ένα ολόγραμμα του ράπερ Suga ο οποίος αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση στον ώμο, «ανέβηκε» στην σκηνή μαζί με τα άλλα έξι μέλη.

Εμφανίστηκε μέσω μιας πύλης και παρέμεινε στη σκηνή με το γκρουπ μέχρι το τέλος του τραγουδιού.

Το ολόγραμμα δημιουργήθηκε μέσω οθόνης ογκομετρικής απεικόνισης, η οποία καταγράφει ένα άτομο, μια τοποθεσία ή μια παράσταση σε 360 μοίρες και στη συνέχεια δημιουργεί ένα τρισδιάστατο είδωλο (avatar) που κινείται και μπορεί να προβληθεί από όλες τις γωνίες.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024