Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντώνης Ρέμος: Οικοδεσπότης στο ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς στο MEGA

Αντώνης Ρέμος: Οικοδεσπότης στο ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς στο MEGA

Με τον καλύτερο τρόπο θα υποδεχθούν οι τηλεθεατές του MEGA το 2021

Με τον καλύτερο τρόπο θα υποδεχθούν οι τηλεθεατές του MEGA το 2021. Επειτα από ένα δύσκολο 2020 και με τον κοροναϊό να σκεπάζει τις καρδιές μας, τι καλύτερο από ένα μοναδικό τηλεοπτικό σόου με τον μεγάλο λαϊκό μας τραγουδιστή, Αντώνη Ρέμο;

Από τη συχνότητα του μεγάλου καναλιού ο Ρέμος θα παρουσιάσει ένα φαντασμαγορικό ρεβεγιόν στις 31 Δεκεμβρίου.

Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής θα κάνει το καλύτερο ποδαρικό και θα αποχαιρετίσει μαζί μας μια πολύ δύσκολη χρονιά.

Η παραμονή πρωτοχρονιάς στο MEGA θα έχει απ’ όλα. Ο Αντώνης Ρέμος θα ερμηνεύσει φυσικά μεγάλες επιτυχίες του από το χθες αλλά και νέα του τραγούδια. Αλλά δεν θα μείνει εκεί.

Ο ερμηνευτής, ο οποίος εντυπωσίασε με την αμεσότητα αλλά και τις ικανότητες του στην παρουσίαση, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στος φίλους τους.

Εκτός από μεγάλες ερμηνείες, λοιπόν, θα απολαύσουμε και συνδέσεις – έκπληξη με φίλους του στην Ελλάδας και το εξωτερικού.

Σε ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του δεν μπορούσαν φυσικά να λείπουν και οι ανθρώπινες ιστορίες, οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας.

Από το μοναδικό αυτό ρεβεγιόν στο Mega θα περάσουν πολλά αγαπητά μας πρόσωπα για να μας ευχηθούν για τη νέα χρονιά και να μας κρατήσουν συντροφιά.

Το MEGA έδειξε ευαισθησία από την αρχή της καραντίνας

Την άποψη του για το καινούργιο ξεκίνημα του MEGA είχε εκφράσει ο Αντώνης Ρέμος και στην πρόσφατη συζήτηση που είχε με τον Θοδωρή Αθερίδη ζωντανά στο Instagram του MEGA.

Ο τραγουδιστής είχε αναφέρει: «Χαίρομαι που έκανε ένα καινούργιο ξεκίνημα και προσπαθούν όλοι να δείξουν πώς είναι να κάνεις από την αρχή μια υγιή προσπάθεια σε όλους τους τομείς. Και χρόνο με το χρόνο θα κερδίσει ξανά όλους τους ανθρώπους που είχε απογοητεύσει. Θα ξαναγυρίσουν όλοι σε αυτό που λέμε ‘μένουμε στο ΜEGA γιατί είναι το σπίτι μας’. Και αυτό γίνεται μόνο με ωραία πράγματα χωρίς φαμφάρες και υπερβολές. Με ωραία και ουσιαστική ψυχαγωγία».

«Το ΜEGA έδειξε ευαισθησία από την πρώτη στιγμή στην καραντίνα και ήταν δίπλα στους τηλεθεατές» συμπλήρωσε ο Αντώνης Ρέμος.

View this post on Instagram

A post shared by Mega Tv (@megatvcom)

«Όταν σε ρωτήσανε»

Από το πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα του MEGA δεν θα λείπει σίγουρα και το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου «Όταν σε ρωτήσανε».

«Αποφασίσαμε με τον παραγωγό μου, τον Γιώργο Κυβέλο, να βγάλουμε αυτό το τραγούδι τώρα, μέχρι να επιτρέψουν οι συνθήκες και βγάλουμε ολόκληρο τον δίσκο. Είναι ένα ζεϊμπέκικο με κλασσική φόρμα. Το είχαμε πριν από την πρώτη καραντίνα και όταν το πρωτοάκουσα αισθάνθηκα πως μας είχε πέσει από το τσαντάκι 20 χρόνια πριν και το βρήκαμε τυχαία τώρα και το έβγαλα. Είναι ένα κομμάτι που έχει τον ρομαντισμό στη σύγχρονη μορφή του. Ο Νίκος Μωραΐτης έχει γράψει έναν εκπληκτικό στίχο, πολύς κόσμος μου το λέει αυτό και ο Βασίλης Γαβριηλίδης έγραψε τη μουσική με όλες αυτές τις αρετές και τα συναισθήματα που έχουν οι μελωδίες του», ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος στη συζήτηση με τον Αθερίδη και στη συνέχεια το ερμήνευσε αφιερώνοντάς το σε όλο τον κόσμο.

«Όταν σε ρωτήσανε μια φορά για μένανε
είπες για μισό λεπτό, στάσου πως τον λέγανε
σαν να μη θυμήθηκες ή να μ’ απαρνήθηκες
ή να παραδόθηκες στον εγωισμό,
σαν να μην γεννήθηκα, σα να μην σε φίλησα
σαν να μην σου χάρισα έναν ουρανό».

Είναι το πρώτο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου για τη φετινή χρονιά. Το «Όταν Σε Ρωτήσανε» έρχεται μετά την επιτυχία «Όλα Τα Δάκρυα» που κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο και παρέμεινε για περίπου εξίμισι μήνες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της χρονιάς ο Αντώνης Ρέμος ένωσε τις δυνάμεις του με την Καίτη Γαρμπή σε μία ξεχωριστή επανεκτέλεση του τραγουδιού της «Κιβωτός» από τη δεκαετία του 1990 που δημιουργήθηκε για καλό σκοπό.

«Κι αν χιονίζει κι αν βρέχει, ο Ελληνας κοροναϊό αντέχει», είχε πει ο Ρέμος στην πρώτη του συναυλία στο Σπίτι με το Mega. Ενα ακόμη μήνυμα υπομονής κι ελπίδας θα θελήσει να στείλει σε όλους με συντροφιά τα αγαπημένα σε όλους μας τραγούδια του.

Ερωτευτείτε «Μέχρι Το Τέλος Του Κόσμου», αγαπήστε την «Ζωή Αλλιώς» και ταξιδέψτε μαζί του για όλες αυτές τις «Στιγμές» που μας χαρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024