Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αντώνης Ρέμος και Θοδωρής Αθερίδης live στο Instagram του MEGA

Αντώνης Ρέμος και Θοδωρής Αθερίδης live στο Instagram του MEGA

Σε μία καθημερινότητα που συνεχώς μεταβάλλεται, ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Αντώνης Ρέμος συναντιούνται διαδικτυακά, μιλούν για όλα, συζητούν για τις ανησυχίες τους, ενώ αποκαλύπτουν και τις εκπλήξεις που ο καθένας ετοιμάζει για τους τηλεθεατές του MEGA

Ξεκίνησε η live συνάντηση του Αντώνη Ρέμου με τον Θοδωρή Αθερίδη στο επίσημο instagram του MEGA.

Σε μία καθημερινότητα που συνεχώς μεταβάλλεται, ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Αντώνης Ρέμος συναντιούνται διαδικτυακά, μιλούν για όλα, συζητούν για τις ανησυχίες τους, ενώ αποκαλύπτουν και τις εκπλήξεις που ο καθένας ετοιμάζει για τους τηλεθεατές του MEGA.

Κοινή αγάπη για το ποδόσφαιρο

Οι δύο φίλοι ξεκίνησαν να μιλούν για τη μουσική αλλά η κουβέντα πήγε μοιραία και στην αγάπη τους για το ποδόσφαιρο. «Τελικά δεν μετανιώνω. Τα λάθη μας είναι αυτά που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους» ανέφερε ο Ρέμος μιλώντας για την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο.

«Θέλω να παραδεχτείς ότι είμαι από τους ανθρώπους που δεν σε άφηναν με τίποτα να ασχοληθείς» σχολίασε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Φυσικά από την συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει ο θάνατος του σπουδαίου Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Δεν με αφήνουν στην Ιαπωνία να πάω γιατί λένε ότι έπαιρνα ναρκωτικά αλλά αφήνουν τους Αμερικάνους που τους έριξαν δύο ατομικές βόμβες» είχε πει ο θρυλικός ποδοσφαιριστής όπως ανέφερε ο Αθερίδης.

«Το 2005 που πήγα στο Παγκόσμιο Κύπελο του μπάσκετ στο Τόκυο είδα Ιάπωνες να φωνάζουν υπέρ της dream team των Ηνωμένων Πολιτειών και όχι υπέρ της Ελλάδας» θυμήθηκε ο Αντώνης Ρέμος.

Πρώτες συναντήσεις

Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε στον Αθερίδη την πρώτη φορά που είδε τους Άγαμους Θύτες στη Θεσσαλονίκη. «Άλλαξε και ο τρόπος που γελάει η νεολαία. Η γελοιότητα δεν έχει σχέση με το αστείο. Κάποιος υποβαθμίζει κάποιον και νομίζει ότι είναι αστείο» ανέφερε ο Ρέμος συμπληρώνοντας: «Θυμάμαι μια ατάκα σου όταν έβγαινες που έλεγε ότι ο ένας γονιός σου ήθελε να σε κάνει φωτογράφο και ο άλλος γιατρό. Και τελικά έγινες ακτινολόγος».

«Εγώ όταν σε είδα πρώτη φορά εντυπωσιάστηκα με την αμεσότητα που είχε και είπα ‘Αυτό το παιδί σαν αυτό που λέγεται σόου μπιζ στη Θεσσαλονίκη θα πάει χαμένο. Δεν πέρασαν μήνες που σε άκουσαν οι Αθηναίοι και σε ρούφηξαν» είπε ο Θοδωρής Αθερίδης για να συμπληρώσει: «Το πρώτο σου τραγούδι που εγώ αγάπησα είναι αυτό που λέει ‘Που να πήγε τόση αγάπη…’».

Μεγάλη επιστροφή του Αθερίδη στο MEGA

«Η ιστορία που άφησε το MEGA από την γέννησή του και μέχρι τώρα είναι ποιοτικά διεθνών προδιαγραφών. Θα το ζήλευε κάθε κράτος σε όλο τον πλανήτη. Eίχε κρατήσει πολύ ψηλό επίπεδο και το επαναφέρει και τώρα. Γίνονται προσεκτικά βήματα. Εγώ στο κανάλι χρωστάω ότι έγινα γνωστός. Πρώτον από το «Είμαστε στον αέρα» και μετά με το «Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς» που άλλαξε τη ζωή και μου απογείωσε την καριέρα» ανέφερε ο Αθερίδης για την μεγάλη επιστροφή του στο μεγάλο κανάλι με την εκπομπή «Έλα και θα δεις».

Από την μεριά του Αντώνης Ρέμος τόνισε: «Χαίρομαι που έκανε ένα καινούργιο ξεκίνημα και προσπαθούν όλοι να δείξουν πώς είναι να κάνεις από την αρχή μια υγιή προσπάθεια σε όλους τους τομείς. Και χρόνο με το χρόνο θα κερδίσει ξανά όλους τους ανθρώπους που είχε απογοητεύσει. Θα ξαναγυρίσουν όλοι σε αυτό που λέμε ‘μένουμε στο ΜEGA γιατί είναι το σπίτι μας’. Και αυτό γίνεται μόνο με ωραία πράγματα χωρίς φαμφάρες και υπερβολές. Με ωραία και ουσιαστική ψυχαγωγία».

Το πιο συγκινητικό από όλη αυτή ην περιπέτεια του ΜEGA είναι αυτοί οι άνθρωποι που το κράταγαν ζωντανό, σύμφωνα με τον Αθερίδη: «είχα πάει εκεί και όταν τους είδα να πιστεύουν τόσο πολύ την ιδέα έβαλα τα κλάματα».

«Το ΜEGA έδειξε ευαισθησία από την πρώτη στιγμή στην καραντίνα και ήταν δίπλα στους τηλεθεατές» συμπλήρωσε ο Αντώνης Ρέμος.

Γιατί…τα ωραιότερα ραντεβού δίνονται στο MEGΑ!

Δείτε το live εδώ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024