Σύγκρουση Κλάτενμπεργκ και Σιδηρόπουλου στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας
Η φάση με το φάουλ του Τσόλακ στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στα Γιάννενα προκάλεσε επεισόδιο ανάμεσα στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και τον… κορυφαίο Τάσο Σιδηρόπουλο
Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, κάθε Δευτέρα συνηθίζει να κάνει τηλεδιάσκεψη με όλους τους διαιτητές και να συζητούν τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής.
Αυτήν τη Δευτέρα λοιπόν, υπήρξε μία φάση για την οποία «σηκώθηκαν» πολύ οι τόνοι.
Και αυτή δεν ήταν άλλη από εκείνη του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ, όπου ο Άγγλος υποστήριξε και στο χθεσινό του βίντεο με την καθιερωμένη ανάλυση των επίμαχων φάσεων πως υπήρξε ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ από τον Τσόλακ.
Κάτι που δε δέχεται όμως ο… κορυφαίος, που τόνισε στην τηλεδιάσκεψη σαν άλλος Λουτσέσκου πως «Για μένα δεν ήταν φάουλ».
Δείτε το συγκεκριμένο σημείο του διαλόγου:
Κλάτενμπεργκ: «Είναι ξεκάθαρο φάουλ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσω» Σιδηρόπουλος: «Για μένα δεν ήταν φάουλ. Έτσι το είδα…» Κλάτενμπεργκ: «Βullshit» Σιδηρόπουλος: «Με ποια κριτήρια είναι φάουλ δηλαδή;»
Το «επεισόδιο» πήρε τέλος βέβαια κάπου εκεί, καθώς οι δύο άνδρες δε θέλησαν να δώσουν συνέχεια, ο εκνευρισμός όμως ήταν εμφανής, όπως και η αμηχανία των υπολοίπων.
Το ερώτημα βέβαια εδώ είναι γιατί ο… κορυφαίος δεν πήγε ο ίδιος να δει τη φάση στο VAR και να πάρει απόφαση;
Μήπως γιατί δεν ήθελε να ρισκάρει και να εκτεθεί;
Γιατί αν έβλεπε τη φάση που όλη η Ελλάδα είδε πως υπήρξε φάουλ, θα αποτελούσε ακόμη μεγαλύτερο σκάνδαλο το να δείξει τη σέντρα.
Πρωταθλήτρια MLS για πρώτη φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι που επιβλήθηκε με 3-1 στον τελικό των Βανκούβερ Γουάιτκαπς του Τόμας Μίλερ. Ιδανικό φινάλε και Μπουσκέτς και Άλμπα.
Ο Σαλάχ ξέσπασε στις δηλώσεις του μετά τη νέα γκέλα της Λίβερπουλ, λέγοντας πως η ομάδα τον... πετάει, ενώ ξαφνικά δεν έχει και καμία σχέση με τον Άρνε Σλοτ.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα δύο παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής που έγιναν το Σάββατο (6/12), Ολυμπιακός - ΟΦΗ 3-0 και Βόλος - Κηφισιά 1-1.