Η τηλεοπτική «Δρόσω» από τις «Άγριες Μέλισσες», η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη πόζαρε στον φωτογραφικό του Πάνου Γιαννακόπουλου και εντυπωσίασε με τις λήψεις της.
Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Σύρο, με πατέρα ηθοποιό και μητέρα καθηγήτρια μπαλέτου, η Δανάη Μιχαλάκη δεν κατάφερε να ξεφύγει από το πεπρωμένο της, δηλαδή την τέχνη.
Σε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Gala, η όμορφη και ταλαντούχα, νέα ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και στον απροσδόκητο τρόπο που κέρδισε τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες».
Μεταξύ των δημιουργιών, που επέλεξε να φορέσει η Δανάη Μιχαλάκη στη φωτογράφηση ήταν κι ένα φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη με το οποίο έχει επίσης φωτογραφηθεί και η διάσημη τραγουδίστρια Leona Lewis για το βρετανικό περιοδικό μόδας, Stella.
H 33χρονη πλέον Αγγλίδα τραγουδίστρια, έχοντας αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της και δεκάδες βραβεία επέστρεψε με μια εξομολογητική συνέντευξη και πόζαρε το εντυπωσιακό maxi φόρεμα σε ροζ και πορτοκάλι χρώμα που είδαμε να φοράει και η Δανάη Μιχαλάκη.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας