Η Super League 2 δεν θα ξεκινήσει εντός του Νοεμβρίου καθώς το πρωτάθλημα έμεινε εκτός ΚΥΑ με αποτέλεσμα να παραμένει άγνωστη η ημερομηνία της πρεμιέρας.
Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοίνωσε τα όσα προβλέπονται για τον Νοέμβριο στα νέα έκτακτα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και το πρωτάθλημα της Super League 2 δεν συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στα αθλητικά γεγονότα που θα διεξάγονται κανονικά.
Συγκεκριμένα αναφέρεται:
«Λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες χωρίς την παρουσία θεατών των ομάδων που μετέχουν:
στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (Super League), στο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης (Basket League), στους ευρωπαϊκούς αγώνες (Champions League, Europa League, Euroleague, BCL, σύμφωνα με τα ειδικά πρωτόκολλα των UEFA, Euroleague, FIBA), εθνικών ομάδων, ανδρών ή γυναικών, ομαδικών αθλημάτων που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο συγκεκριμένο διάστημα.
Σε κάθε περίπτωση, η εφαρμογή της παρούσας περίπτωσης είναι δυνατή μόνο εφόσον οι ομάδες ακολουθούν υγειονομικό πρωτόκολλο, που περιλαμβάνει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο των αθλητών για COVID-19 με τεστ αντιγόνου, από διαπιστευμένα εργαστήρια».
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».