Η Λαμία, το μεσημέρι της Τρίτης (6/10) ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Πετράκη.
Πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση για τον επόμενο προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας. Η πιο σοβαρή περίπτωση είναι αυτή του Μπάμπη Τεννέ.
Ο 66χρονος τεχνικός, που αποχώρησε από τον Απόλλωνα Σμύρνης μετά την άνοδο στη Superleague, θέτει ισχυρή υποψηφιότητα για τον πάγκο της Λαμίας και δεν αποκλείεται να τον δούμε να γυρνά στον τόπο του εγκλήματος.
Ο Τεννές μετράει ήδη δύο θητείες στην ομάδα της Φθιώτιδας, ενώ να σημειωθεί ότι ήταν αυτός που την ανέβασε στα σαλόνια της Super League για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».