Ευχές στον αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, για την περιπέτεια της υγείας του μετά τη διάγνωση με τον κοροναϊό στέλνει ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, εκφράζοντας την ελπίδα να αναρρώσει γρήγορα.
Όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας, ο Κιμ στέλνει στον αμερικανό πρόεδρο και τη σύζυγό του, Μελάνια, τους θερμούς χαιρετισμούς του.
«Ελπίζω ειλικρινά ότι θα αναρρώσει το συντομότερο δυνατό» αναφέρει, επικαλούμενο τη δήλωση του Κιμ, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας. «Ελπίζω ότι σίγουρα θα το ξεπεράσουν».
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».