Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε την προσθήκη τεσσάρων παικτών στην Κ17 του συλλόγου.
Η ανακοίνωση:
«Ενίσχυση για την Κ17
Τέσσερις ακόμα μεταγραφές για την Ακαδημία του Ολυμπιακού, με παίκτες γεννημένους το 2004 και το 2005.
Παναγιώτης Γεωργίου, Ματέο Κολόμπο, Χρήστος Γιαννούλης και Οζέρ Μεμέτογλου είναι τέσσερις ακόμα προσθήκες στο δυναμικό του Ρέντη, ενισχύοντας άπαντες τη νέα Κ17 του συλλόγου μας!
Παναγιώτης Γεωργίου – Σέντερ φορ, 2004, από Τριφυλλιακός
Ματέο Κολόμπο – Αριστερό μπακ-εξτρέμ, 2004, από Γιουβέντους, Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα
Χρήστος Γιαννούλης – Αριστερό μπακ, 2004
Οζέρ Μεμέτογλου – Αμυντικός μέσος, 2005, από Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης
Παναγιώτη, Ματέο, Χρήστο και Οζέρ, καλώς ήρθατε στην οικογένεια του Ολυμπιακού!»
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του CEV Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 6HD.
Θέλοντας να «αποζημιώσουν» τους 374 οπαδούς που ταξίδεψαν στον Αρκτικό Κύκλο για να δουν την άθλια εμφάνιση κόντρα στη Μπόντο/Γκλιμτ οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι θα καλύψουν τα έξοδα των εισιτηρίων.
Ο μεγάλος πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, θα κάνει την πρεμιέρα του για το νέο έτος στην ημερίδα της Παιανίας το προσεχές Σάββατο 24 Ιανουαρίου.