Στα «ραντάρ» της Λειψίας και της Μπάγερν φέρεται να είναι ο ακραίος επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Τομά Λεμάρ. Ο Γάλλος που βρίσκεται στη Μαδρίτη από το καλοκαίρι του 2018, δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του συλλόγου, καθώς βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου.
Σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα και την Bild, τόσο η Λειψία, όσο και η Μπάγερν, επιθυμούν την απόκτηση του 24χρονου, θέλοντας να τον «αναγεννήσουν» και να τον επαναφέρουν στα επίπεδα που είχε στη Μονακό. Ο Λεμάρ από την πλευρά του βλέπει με καλό μάτι την ενδεχόμενη μεταγραφή του στη Γερμανία και θα κάτσει στο τραπέζι να συζητήσει.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μέχρι στιγμής οι Βαυαροί δείχνουν να έχουν μεγαλύτερη διάθεση να κινηθούν, ετοιμάζοντας πρόταση με το μορφή δανεισμού.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Δείτε βίντεο από τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Μπέτις. Λίγο νωρίτερα ο Έλληνας επιθετικός και ο Πέλκας είχαν διπλή ευκαιρία.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 72-68 από την Εστουδιάντες και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Eurocup – Παράπονα για τη διαιτησία για το αντιαθλητικό που δεν δόθηκε στη Σπυριδοπούλου λίγο πριν το φινάλε.
LIVE: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:05 την αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.