ΠΟΥ για κοροναϊό: Η Ευρώπη μπορεί να ζήσει με την πανδημία χωρίς εμβόλιο αλλά με τοπικά lockdown
Η Ευρώπη μπορεί να ζήσει με την πανδημία covid-19 χωρίς εμβόλιο, διαχειριζόμενη τις εξάρσεις με τοπικά lockdown, εκτίμησε ο διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας
Η Ευρώπη μπορεί να ζήσει με την πανδημία covid-19 χωρίς εμβόλιο, διαχειριζόμενη τις εξάρσεις με τοπικά lockdown, εκτίμησε ο διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την περιοχή Χανς Κλούγκε, ενώ πρόσθεσε ότι δεν αναμένει να επιστρέψουν οι περιορισμοί σε εθνικό επίπεδο.
«Η ημέρα που θα νικήσουμε την πανδημία δεν είναι απαραιτήτως (η ημέρα που θα βρεθεί) το εμβόλιο. Θα είναι όταν μάθουμε να ζούμε με την πανδημία, και αυτό μπορεί να είναι αύριο», εξήγησε ο Κλούγκε μιλώντας στο Sky News.
Όταν ρωτήθηκε αν αναμένει την επιστροφή lockdown σε εθνικό επίπεδο σε κάποιες χώρες τους επόμενους μήνες προκειμένου να αποφευχθεί ένα δεύτερο κύμα μολύνσεων, ο ίδιος απάντησε: «Όχι».
«Είμαι αισιόδοξος, αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τοπικά lockdown», επεσήμανε.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.