Κάτοικος Καισάρειας πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Λαρισαίος στόπερ συμφώνησε προφορικά με τους ανθρώπους της Καϊσερισπόρ και απομένουν τα διαδικαστικά για να υπογράψει συμβόλαιο.
Οι τελευταίες εκκρεμότητες αναμένεται να διευθετηθούν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, ενώ την Τετάρτη θα συνεχιστούν οι συζητήσεις του Κολοβέτσιου με τους Τούρκους παράγοντες.
Η Καϊσερισπόρ δεν μπορεί να ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση του Κολοβέτσιου, διότι είναι τιμωρημένη με ban από τη FIFA. Η τουρκική ομάδα χρωστάει λεφτά σε παίκτες, οι οποίοι κινήθηκαν νομικά και εξασφάλισαν το απαγορευτικό στις μεταγραφές.
Ωστόσο, η Καϊσερισπόρ αναμένεται να συμβιβαστεί για τα χρωστούμενα και να άρει την ποινή της από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία. Μέχρι τότε, ο Κολοβέτσιος θα ενταχτεί στο ρόστερ και θα περιμένει το τυπικό.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.