Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καθηγητής Τσακρής : Το φθινόπωρο τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα

Καθηγητής Τσακρής : Το φθινόπωρο τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα

Σε ένα σκηνικό εντεινόμενης ανησυχίας για την πορεία του κοροναϊού στη χώρα μας, ο αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ και διευθυντής Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, τόνισε ότι αν «δεν καταφέρουμε σε αυτή τη φάση να περιορίσουμε τον κοροναϊό τα πράγματα στη συνέχεια θα είναι πιο δύσκολα»

Σε ένα σκηνικό εντεινόμενης ανησυχίας για την πορεία του κοροναϊού στη χώρα μας, ο αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ και διευθυντής Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, τόνισε ότι αν «δεν καταφέρουμε σε αυτή τη φάση να περιορίσουμε τον κοροναϊό τα πράγματα στη συνέχεια θα είναι πιο δύσκολα».

Ο Αθανάσιος Τσακρής εξήγησε, συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 γιατί ελήφθησαν νέα μέτρα σε συγκεκριμένες περιοχές, ενώ υπογράμμισε ότι το φθινόπωρο τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα.

«Το βέβαιο είναι ότι και η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη δέχονται μεγάλο αριθμό περιστατικών που έχει να κάνει με την επιστροφή από ταξιδιώτες που επέστρεφαν από τις διακοπές τους. Έτσι καταγράφεται μεγάλος αριθμός περιστατικών» επεσήμανε.

«Από αυτό φαίνεται ότι ορισμένες περιοχές είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένες. Θέλουμε να αποτραπεί η περαιτέρω εξάπλωση της πανδημίας. Βρισκόμαστε σε μια αυξητική τάση τις τελευταίες ημέρες και πρέπει να συγκρατήσουμε την εξάπλωση τη συγκεκριμένη περίοδο. Πρέπει να καταφέρουμε ό,τι και τον περασμένο Μάρτιο. Το φθινόπωρο και το χειμώνα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα» προσέθεσε ο καθηγητής.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024