Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε κάποια «δαντελωτή» ακρογιαλιά...

Σε κάποια «δαντελωτή» ακρογιαλιά…

Ολόκληρη η Ελλάδα απόλαυσε χρυσαφένιες καλοκαιρινές στιγμές

Εικόνες τυλιγμένες σε γαλάζια, λευκά και χρυσαφένια χρώματα. Εικόνες που μυρίζουν καλοκαίρι. Στιγμές αισιοδοξίας μέσα σε μια εξαιρετικά δύσκολη για όλους εποχή. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο κόσμος ξεχύθηκε στις παραλίες. Από το Παλαιό Φάληρο και τον ιστορικό Φλοίσβο, το Καλαμάκι με μερικές από τις πλέον πολυσύχναστες ακρογιαλιές και το τεράστιο spot «ΜΠΛΕ» (εκεί όπου η Ζωή Δημητράκου συνήθιζε τις τελευταίες εβδομάδες να μας γυμνάζει μέσα από τη συχνότητα του Mega) να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον, τη Γλυφάδα, τη Βουλιαγμένη και το Λαγονήσι, γινόταν πραγματικός χαμός.

Ο Ναυτικός Oμιλος Βουλιαγμένης ήταν πραγματικά απροσπέλαστος. Τα αυτοκίνητα στο parking ήταν σχεδόν κολλημένα μεταξύ τους. Στον Λαιμό (όσο προχωρούσες προς το Four Seasons) τα οχήματα είχαν παρκάρει αριστερά και δεξιά. Η πλαζ του Astir Beach ήταν επίσης γεμάτη κόσμο. Οι επισκέπτες κολυμπούσαν, έκαναν ηλιοθεραπεία ή απολάμβαναν κοκτέιλ κάτω από τις ομπρέλες.

Βαριά πορτοφόλια και θερινά σινεμά…

Οι τυχεροί οι οποίοι μπορούσαν να περάσουν τις πύλες του λαμπερού ξενοδοχειακού συγκροτήματος Four Seasons (πρώην Astir Palace) είχαν να κάνουν με μια άλλη κατάσταση. Το σκηνικό θυμίζει spots στη Νότιο Γαλλία ή άλλες διεθνείς κοσμοπολίτικες περιοχές. Ο κόσμος ο οποίος μπορεί να ενοικιάσει δωμάτιο ή «καμπάνα» ή απλά να περάσει την ημέρα του εκεί, χρειάζεται αρκετά χρήματα. Το αντίτιμο για την είσοδο, το parking, το φαγητό σε ένα από τα εστιατόρια, την ταβέρνα κοντά στη θάλασσα ή γύρω από την πισίνα είναι τσουχτερό. Οι τιμές είναι αρκετά υψηλές για τους… κοινούς θνητούς. Οι υπηρεσίες όμως διαφορετικές από ένα καλό απλά εστιατόριο ή μια οργανωμένη πλαζ. Αυτό το κομμάτι του πρώην «Αστέρα» που αγόρασαν οι ξένοι επιχειρηματικοί όμιλοι, είναι ένα από τα ωραιότερα «φιλέτα» της Ευρώπης. Επιχειρηματίες, εφοπλιστές, ωραίες γυναίκες, όλοι ήταν εκεί. Πολύς κόσμος και στο κλασικό Moorings στη μαρίνα Βουλιαγμένης. Το βράδυ όταν το αεράκι έγινε πιο δροσερό, κάποιοι επισκέφθηκαν τις λιγοστές θεατρικές παραστάσεις ή ένα υπέροχο, θερινό σινεμά.

Εν τω μεταξύ πληροφορηθήκαμε ότι η Μύκονος βούλιαξε από κόσμο το περασμένο Σαββατοκύριακο, με πάρα πολλές γνωστές επιχειρηματικές οικογένειες να έχουν επισκευθεί τα σπίτια που διαθέτουν εκεί. Στα Ματογιάννια υπήρχε απίστευτος συνωστισμός. Αυτό όμως, όπως είπαν καταστηματάρχες του νησιού, συμβαίνει μόνο τα Σαββατοκύριακα. Τέλος, η διεθνής γκαλερί Gagosian παρουσίασε Damien Hirst. Ενδιαφέρον γεγονός για το παγκόσμιο στερέωμα της τέχνης μέσα στο καλοκαίρι.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024