Η αγωνιστική σεζόν της Ελίνας Τζένγκο άνοιξε την Κυριακή (17/5) στο μίτινγκ του Τόκιο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέλαβε την όγδοη θέση στον ακοντισμό, με καλύτερη προσπάθεια στα 58,37 μέτρα.
Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ δεν βρίσκεται ακόμη στην αγωνιστική κατάσταση που επιθυμεί, δεδομένου ότι ξεκίνησε αργά τις βολές της την εφετινή σεζόν. Πάντως, η Τζένγκο βελτίωσε τη φετινή της επίδοση, που ήταν 58,21 μ. από το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων της Κύπρου.
Ο επόμενος αγώνας της θα είναι στο Diamond League της Σιαμέν, στις 23 Μαΐου. Νικήτρια του αγώνα αναδείχθηκε η Ρένα Οταμπόρ με βολή στα 61,57 μέτρα.
Η Μύκονος Betsson ήταν ανταγωνιστική μόνο για ένα ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» στο δεύτερο (76-90) και προκρίθηκε με 2-0 νίκες στα ημιτελικά των play offs της Stoiximan GBL
LIVE: ΟΦΗ – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Βόλος για την 6η αγωνιστική των play offs 5-8 της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
LIVE: Άρης – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Λεβαδειακός για την 6η αγωνιστική των play offs 5-8 της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.