Ηλικιωμένη περίμενε ασθενοφόρο πέντε ώρες – Κατέληξε αργότερα
Πέντε ολόκληρες ώρες περίμεναν οι συγγενείς μίας 83χρονης από τον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών, το ασθενοφόρο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε αρκετές ώρες μετά στον Ευαγγελισμό, από θρομβοεμβολή
Πέντε ολόκληρες ώρες περίμεναν οι συγγενείς μίας 83χρονης από τον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών, το ασθενοφόρο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε αρκετές ώρες μετά στον Ευαγγελισμό, από θρομβοεμβολή.
Αδικαιολόγητο χαρακτηρίζει το περιστατικό η διοίκηση του ΕΚΑΒ, η οποία διέταξε Επείγουσα Προκαταρκτική Εξέταση για τα αίτια της πολύωρης καθυστέρησης.
Την Αττική καθημερινά καλύπτουν 50 ασθενοφόρα στην πρωινή βάρδια. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, ο αριθμός τους θα έπρεπε να είναι ο διπλάσιος.
«Κατέληξε γιατί μπήκαμε αργά»
Ο γιος της 83χρονης γυναίκας μιλώντας στο MEGA ανέφερε: «Άργησε πέντε ώρες. Είχαμε πάρει από τις εννιάμιση και τελικά πήραμε ένα ΕΚΑΒ, ένα ιδιωτικό κατά τις δύο τρείς, ώρα τώρα. Και μάλιστα με πήρανε τηλέφωνο αναγνωρίζοντας ότι έχει κάποια θέση και ζητήσανε ξανά υπομονή.
»Κατέληξε γιατί μπήκαμε αργά και ο χειρισμός ήταν αργός μέσα στα επείγοντα. Για να της κάνουν μία θρομβολυτική έπρεπε να ουρλιάξω εγώ και αυτό συνέβη στις 8 το βράδυ.
»Από τις 9 το πρωί που καλούσαμε, από τις 9μιση φανταστείτε ότι πέρασαν σχεδόν 12 ώρες».
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις
- «Η επιθετικότητα απέναντι στη Γροιλανδία είναι ζήτημα της ΕΕ και όχι μόνο της Δανίας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442