Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Την Ντένια Αγαλιανού την γνωρίσαμε το 2009, όταν έλαβε συμμετοχή στο πρώτο Next Top Model της Ελλάδας. Το κορίτσι από τη Ζάκυνθο, 10 χρόνια μετά το ριάλιτι μόδας, βρίσκεται στην Αμερική και έχει καταφέρει να χτίσει με επιτυχία μια καριέρα στην υποκριτική.
Όλα ξεκίνησαν, όταν αποφάσισε να μετακομίσει στο Μεξικό, να μάθει ισπανικά και να γραφτεί σε μια σχολή υποκριτικής.
Το 2017 πρωταγωνίστησε σε μία από τις πιο γνωστές σειρές του Μεξικό, το «Synchronia», που απέκτησε φανατικό κοινό σε 26 χώρες, ενώ πλέον πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix «El Dragon.
Η Ντένια μίλησε μέσω skype στην Ελένη μιας και βρίσκεται στο Μεξικό και η παρουσιάστρια έλεγε συνέχεια «φτου φτου σου κορίτσι μου και εκεί στο Μεξικό είναι έξι το πρωί…»!
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.