Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Άννα Βίσση «γκρέμισε» την καραντίνα και ζέστανε τις καρδιές μας στο MEGA

Η Άννα Βίσση «γκρέμισε» την καραντίνα και ζέστανε τις καρδιές μας στο MEGA

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, για περισσότερες από τρεις ώρες το βράδυ της Πρωτομαγιάς μπήκε στα σπίτια μας, αλλά και στις ψυχές μας, ρίχνοντας με τα τραγούδια της φως στο σκοτάδι που επικρατεί λόγω κοροναϊού

«Εύχομαι να’ ναι όλα περαστικά. Να μας αφήσει κάτι καλό όλο αυτό που συνέβη. Εύχομαι να ξαναανταμώσουμε σύντομα υγιείς, να προσέχετε».

Με αυτά τα λόγια η Άννα Βίσση αποχαιρέτησε λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου τους χιλιάδες τηλεθεατές που συντονίστηκαν στο MEGA για να την παρακολουθήσουν σε μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, για περισσότερες από τρεις ώρες το βράδυ της Πρωτομαγιάς μπήκε στα σπίτια μας, αλλά και στις ψυχές μας, ρίχνοντας με τα τραγούδια της φως στο σκοτάδι που επικρατεί λόγω κοροναϊού.

Ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια από το σήμερα και το χθες, η απόλυτη ελληνίδα σταρ, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, μας χάρισε μια μοναδική βραδιά διασκέδασης και αξέχαστων συναισθημάτων, κάτι που έχουμε όλοι μας ανάγκη στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε.

Φυσικά μια τέτοια βραδιά δεν θα ήταν τίποτα χωρίς τον κόσμο, ο οποίος μπορεί να μην ήταν εκεί να αποθεώνει την Άννα Βίσση, όπως κάνει τόσα χρόνια, αλλά έστω και έτσι, μέσα από το σαλόνι του ο καθένας, έδωσε το «παρών».

Τα social media κατακλύστηκαν με χιλιάδες μηνύματα. Στο Twitter το #SpitiMeTinAnna έγινε αμέσως νούμερα ένα trend στη χώρα με περισσότερες από 15 χιλιάδες αναρτήσεις.

https://twitter.com/dimitr_kats/status/1256318322561486848

«MEGAmou έκανες την Ελλάδα ξανά μια μεγάλη παρέα, Σ’ ευχαριστούμε», «Σε λατρεύω MEGA, σ’ αγαπώ Άννα», «Ο καλύτερος τρόπος για να περάσουμε ένα υπέροχο βράδυ Πρωτομαγιάς», «Μια ζεστή αγκαλιά με MEGA και Άννα Βίσση. Μια μεγάλη καρδιά, ένα υπέροχο κανάλι», ήταν μερικά από τα μηνύματα των τηλεθεατών που δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους.

Ξεχωριστές στιγμές

Η βραδιά της Άννας Βίσση στο MEGA μας χάρισε και κάποιες πολύ μεγάλες στιγμές.

Μια από αυτές ήταν όταν, εμφανώς συγκινημένη, ερμήνευσε το «δώδεκα», ένα τραγούδι που όλοι έχουμε αγαπήσει, αφού πρώτα είχε αποκαλύψει μια άγνωστη ιστορία πίσω από την μεγάλη της αυτή επιτυχία.

Επίσης, σε μια πολύ σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα, τηλεοπτική στιγμή η αγαπημένη τραγουδίστρια ευχήθηκε τραγουδώντας, στον μεγάλο σχεδιαστή μόδας, Ζαν Πολ Γκοτιέ για τα γενέθλιά του. Πάντα «με αγάπη»!

Αδιαμφισβήτητα την παράσταση έκλεψαν τα εγγονάκια της Άννας Βίσση! Το τηλέφωνο της χτύπησε και εκείνη βλέποντας ότι είναι η κόρη της, δεν έχασε την ευκαιρία να της μιλήσει on air!

«Γεια σου γιαγιά» ακούστηκε και η μεγάλη σταρ χάρισε το πιο πλατύ της χαμόγελο.

Στη στιγμή της βραδιάς ο μικρός Νικόλας ρώτησε: «Γιαγιά, ήσουν τραγουδίστρια και όταν ήταν μικρή η μαμά;»

Και η Άννα είπε απλά: «Νομίζω γεννήθηκα για να γίνω τραγουδίστρια», πριν πάρει εκ νέου το τηλέφωνο για να τραγουδήσει το τραγούδι που ζήτησε η οικογένειά της!

Μεγάλη συγκίνηση επικράτησε και όταν η Άννα Βίσση συνδέθηκε με την μοναδική ερμηνεύτρια Γιώτα Γιάννα, όπου ανέτρεξαν πίσω στη γνωριμία τους.

«Την γνώρισα σε μια μπουάτ στην Πλάκα. Είχα καιρό να πάω στην Πλάκα. Και όλο το σκηνικό συντελούσε στο να αισθανθώ αυτό που αισθάνθηκα. Ήταν μια γυναίκα πιο ελεύθερη, πιο ροκ, και πιο ασυμβίβαστη. Όμορφη ψυχή. Πήγαμε με τον Νίκο εκείνο το βράδυ, για να δούμε και εμείς τι είναι η “Γιώτα Γιάννα”. Την λέγανε rock lady της Ελλάδας. Και είναι» είπε η Άννα Βίσση.

«Όσοι αγαπάνε δεν πεθαίνουν, έτσι λέει το τραγούδι μας», απάντησε η Άννα Βίσση, που στη συνέχεια αφιέρωσε στην αγαπημένη της φίλη το μοναδικό «Πες το ξανά».

Τη βραδιά τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι κορυφαίοι έλληνες τενίστες Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, αλλά και ο Προέδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Η μουσική είναι το ισχυρότερο αντίδοτο

«Η επαφή μας θα συμβεί σε μια άλλη διάσταση» είπε η Άννα Βίσση αφού περιπλανήθηκε στην πλανεύτρα άδεια Αθήνα, στο ξεκίνημα της εκπομπής.

«Η μουσική είναι το ισχυρότερο αντίδοτο, ειδικά σε περιόδους απομόνωσης και μοναξιάς» είπε και μας κάλεσε να «θυμηθούμε, να τραγουδήσουμε να ερωτευθούμε»

Εξάλλου «ένα σύννεφο περαστικό ήταν και αυτό καρδιά μου»… «στ’ορκίζομαι όλα είναι όπως παλιά»!

«Οχι… όχι… το χέρι δε στο αφήνω. Οχι… όχι… δεν πάω πουθενά», τραγούδησε στο MEGA.

Σε μια διαδρομή από «τα μαθητικά τα χρόνια» μέχρι σήμερα, σε μια βραδιά με πολύ κέφι και δυνατές συγκινήσεις, ήμασταν και πάλι όλοι μαζί!

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024