«Διάθεσή μου είναι να ψάξω Έλληνες παίκτες. Αν καταφέρουμε να το οργανώσουμε σωστά και με πλάνο, θα μπορέσουμε να προσεγγίσουμε καλούς Έλληνες και να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα δεθεί με τον κόσμο.
Είναι σημαντικό ομάδα όπως ο Άρης, με τόσο μεγάλη ιστορία, να αντανακλά τις επιθυμίες του κόσμου. Θέλω να στελεχώσω την ομάδα με όσο περισσότερους ικανούς Έλληνες παίκτες και να δώσω αρκετές ευκαιρίες στα παιδιά που το αξίζουν».
Ο Σάββας Καμπερίδης κάνει πλάνα, για έναν Άρη, που θα είναι ταυτόχρονα ελκυστικός, ανταγωνιστικός και οικονομικός. Έμφαση στο ελληνικό στοιχείο, ευκαιρίες στους νέους, αλλά και σημεία αναφοράς.
«Είναι σημαντική η παραμονή του Λευτέρη (Μποχωρίδης). Είναι αρχηγός, είναι σπλάχνο της ομάδας, παίκτης Εθνικής Ανδρών, οπότε «ναι» είναι πολύ σημαντική η παρουσία του και τη νέα χρονιά. Για να μείνει, όμως, πρέπει και η ομάδα να μπορέσει να του δώσει όραμα, να τον πείσει ότι αξίζει να μείνει» τόνισε ο κόουτς του συλλόγου, μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.
Η φετινή σεζόν δεν ήταν η καλύτερη για τον Άρη, όμως «υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία. Υπάρχουν άτομα στην ομάδα που είναι άξια, αγαπούν τον σύλλογο κι έχουν εμπειρία από διοίκηση, παρά το ότι δεν υπάρχουν πάρα πολλά χρήματα.
Ο Άρης είναι ίσως η πιο μπασκετική ομάδα στη χώρα. Ακόμα κι όταν δεν πάει καλά ο κόσμος είναι εκεί. Με ένα τηλεφώνημα το Παλέ μπορεί να γεμίσει σε μισή ώρα. Είναι σημαντική αυτή η ανταπόκριση για το μέλλον του τμήματος».
Φτάνει αυτό για να γίνει ανταγωνιστικός ο Άρης; «Όλα είναι θέμα διαχείρισης και προγραμματισμού. Δεν μπορώ να απαντήσω ξεκάθαρα, αλλά υπάρχουν άτομα στον Άρη που έχουν τη διάθεση να οργανώσουν το τμήμα, για να ακολουθήσουν καλύτερες μέρες».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Super League, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να ορίζεται στο Καραϊσκάκη από την ΚΕΔ και τον Ευαγγέλου στην Τρίπολη.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League και απόψε θέλει συγκεκριμένα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής για να παραμείνει στην 24άδα.