Ένα μοναδικό θέαμα αντίκρισαν οι κάτοικοι του Λεωνιδίου όταν ένα αερόστατο γεμάτο ευχές δέσποσε στον ουρανό της περιοχής.
Την ιδέα για την κατασκευή του είχε κάτοικος του Λεωνιδίου ο οποίος δημιούργησε ένα αερόστατο σε σχήμα σπιτιού χρησιμοποιώντας πάνω από 350 χρωματιστές κόλες χαρτιού και με διαστάσεις 5 x 7 x 8 μέτρα!
Λόγω του μεγάλου όγκου του χρειάστηκε η προσπάθεια επτά ατόμων ώστε να καταφέρουν να το απογειώσουν από την Πλατεία Ηρώων γεμίζοντάς το με ζεστό αέρα, με την προσπάθειά τους να στέφεται με επιτυχία αφού παρέμεινε στον τσακώνικο ουρανό για 15 ολόκληρα λεπτά, μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλων μας.
Το επιβλητικό αερόστατο εκτός από το μήνυμα «Μένουμε σπίτι και στο Λεωνίδιο» ήταν «φορτωμένο» και με ευχές:
Καλό Πάσχα με Υγεία, Ευτυχία, Ειρήνη. Καλή Αντάμωση!
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)