Ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι ο παίκτης που θέλει να «ξεφορτωθεί» η Μπαρτσελόνα για να πάρει τους Νεϊμάρ και Λαουτάρο Μαρτίνες, όμως ο Γάλλος στράικερ είναι διατεθειμένος να μείνει και να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ.
Το όνομα του Αντουάν Γκριεζμάν ακούγεται έντονα ότι θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί, άλλωστε επιθυμούν να φέρουν στο Καμπ Νου τους Λαουτάρο και Νεϊμάρ. Σε περίπτωση που ολοκληρωθούν αυτές οι δύο μεταγραφές είναι λογικό ότι η γραμμή κρούσης θα είναι υπερπλήρης.
Αυτή την στιγμή εκτός από τον Γάλλο υπάρχουν οι Μέσι, Σουάρες, Φατί και Ντεμπελέ, επομένως η ανάγκη για κάποιες αποδεσμεύσεις είναι δεδομένη.
Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο ο Γκριεζμάν δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από την Μπάρτσα και δείχνει έτοιμος να παλέψει για την καθιέρωσή του.
Παρά το γεγονός ότι η χρονιά δεν ήταν η καλύτερη για τον Γάλλο, δεν ήταν καταστροφική. Εχει σημειώσει 14 γκολ εκ των οποίων πολλά σημαντικά, μιας κι άνοιξε το σκορ.
Επίσης έχει παρατηρηθεί ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς η απόδοσή του έχει ανέβει, μιας και έχει κατανοήσει τη συνεργασία του με τον Μέσι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.