Ο Χρήστος Πλαΐνης, o τηλεοπτικός «Τόλλιας» από τις «Άγριες Μέλισσες» σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης (28/2) στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως δεν του αρέσει να βλέπει τον εαυτό του.
Ο Χρήστος Πλαΐνης μίλησε για τον ρόλο του «κακού» στη σειρά.
«Την εικόνα του “Τόλλια” την είχα φτιάξει από πριν στο μυαλό μου» είπε ο ηθοποιός, που προηγουμένως είχε δηλώσει ότι αγαπάει ιδιαίτερα την εποχή του ’60 και ό,τι την αφορά.
Μάλιστα ανέφερε ότι ο ρόλος ήταν… απευθείας ανάθεση χωρίς casting.
«Δεν ξέρω αν μου πάει» είπε για το μουστάκι που απαιτεί ο ρόλος του.
«Ένας ηθοποιός δεν μπορεί να παίξει έναν ρόλο αν δεν τον αγαπήσει και αν δεν πιστεύει ότι αυτό που κάνει είναι το σωστό” είπε για τον ιδιαίτερο ρόλο του κοινοτάρχη που είναι αρκετά δουλοπρεπής στον προύχοντα “Σεβαστό”.
«Δεν τη βλέπω τη σειρά, πολύ λίγο. Δεν μου αρέσει να με βλέπω, εκτός κι αν είναι κάποιες πολύ συγκεκριμένες σκηνές που έτσι θέλω να δω τι… ψάρια πιάσαμε», είπε ο Χρήστος Πλαϊνης και σόκαρε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
«Με σοκάρει αυτό που λες! Δεν κάθεσαι να δεις τη σειρά;», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
«Είμαι ηθοποιός που δεν θέλω να δίνω συνεντεύξεις, που δεν βλέπω αυτά που κάνω, που δεν έχω αρχείο των πραγμάτων που κάνω. Δηλαδή, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί σε αυτή την κατάσταση, πρόκειται περί δραματικής κατάστασης», είπε ο Χρήστος Πλαΐνης που στη σειρά υποδύεται τον Κοινοτάρχη του Διαφανίου.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Χρήστος Πλαΐνης:
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας