Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Διδασκάλου: Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη σκηνή που έχει γυρίσει

Κατερίνα Διδασκάλου: Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη σκηνή που έχει γυρίσει

Η Κατερίνα Διδασκάλου μιλάει για την πιο παθιασμένη ερωτική σκηνή στις Άγριες Μέλισσες που παραλίγο να εξελιχθεί σε ατύχημα.

Η Κατερίνα Διδασκάλου μιλάει για την πιο παθιασμένη ερωτική σκηνή στις Άγριες Μέλισσες που παραλίγο να εξελιχθεί σε ατύχημα.

https://www.instagram.com/p/B88xF3Pl5eh/

«Για μένα φέτος είναι ένα πολύ μεγάλο δώρο γιατί μου δίνει μια τόσο πολυεπίπεδη ηρωίδα. Η Μυρσίνη είναι τα πάντα σχεδόν. Η Μυρσίνη που δολοπλοκεί, που είναι μητέρα, που θρηνεί, που είναι ερωμένη, σύζυγος..»

Το spoiler για τις Άγριες Μέλισσες

«Το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτή τη σειρά είναι οι ερμηνείες των ηθοποιών που είναι ένας και ένας. Αλλά έχω να σας πω ότι η Μυρσίνη είναι πιστή στον Δούκα, τον αγαπάει από μικρούλα και τα παιδιά είναι όλα δικά του», παραδέχτηκε η Κατερίνα Διδασκάλου.

«Σας προτείνω να επικεντρωθείτε στην υπέροχη ιστορία ανάμεσα στην Πηνελόπη και στον Μελέτη, σε αυτά τα δυο παιδιά που είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί. Δεν φαντάζεστε τι σημαίνει μες στο κρύο, 7 και μισή το πρωί να κάνεις ερωτική σκηνή. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι αυτό» είπε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η παθιασμένη σκηνή με τον Λεωνίδα Κακούρη

View this post on Instagram

Στον αγαπημένο μου τηλεοπτικό σύζυγο, εύχομαι πραγματικη οικογενειακή ευτυχία! Όπως και σε όλα τα αληθινά ζευγάρια στη ζωή να είναι αγαπημένα! Και στα τηλεοπτικά ζευγάρια, ευχομαι συναδελφική αγάπη και αλληλεγγύη! Εδώ με τον τηλεοπτικό μου σύζυγο Λεωνίδα Κακούρη, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούμε εκτός από τις #Αγριεςμελισσες και στις #7αναζητήσεις, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Φωτογραφία : Δημήτρης Γκελμπουρας – @forbidden.designs _______ #agriesmelisses #7anazitiseis #leonidaskakouris #ant1 #katerinadidaskalou #κατεριναδιδασκαλου #portraitmood #portrait_vision #vogueit #Athens #ig_greece #athensvoice #instalifo #theportraitpr0ject #forbiddendesigns #ig_greece #visitgreece #αθηνα #θεατρο #valentinesday #ερωτας #valentinesday2020

A post shared by Katerina Didaskalou (@katerina_didaskalou_official) on

«Μια μέρα έχουμε να κάνουμε μια πολύ παθιασμένη ερωτική σκηνή με τον Λεωνίδα Κακούρη, που λέει στη Μυρσίνη πως θα την σκοτώσει εάν μάθει τίποτα και, έτσι όπως με αρπάζει, χτυπάμε τα δόντια μας τόσο άσχημα… που ευτυχώς σώσαμε τα δόντια μας»

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024