Στα… ερυθρόλευκα το Λονδίνο: «Τρέλα» για τον Ολυμπιακό! (vids)
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν κατακλύσει τη βρετανική πρωτεύουσα για το αποψινό σπουδαίο παιχνίδι με την Αρσεναλ και έχουν δώσει ερυθρόλευκο χρώμα στο Λονδίνο – Δείτε βίντεο από τη συγκέντρωση στην πλατεία Piccadilly circus, από πού θα κατευθυνθούν όλοι μαζί για το Εμιρέιτς.
Ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του. Οι οπαδοί του είναι η δύναμή του και φυσικά δεν θα μπορούσαν να αφήσουν μόνη της την αγαπημένη τους ομάδα στην αποψινή μεγάλη ρεβάνς με την Αρσεναλ στο Εμιρέιτς (22:00), για τη φάση των «32» του Europa League.
Ο κόσμος της πειραϊκής ομάδας έχει κατακλύσει την βρετανική πρωτεύουσα και έχει δώσει ερυθρόλευκο χρώμα στους δρόμους του Λονδίνου, δημιουργώντας μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος