Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Στο 251 στρατιωτικό νοσοκομείο μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Γιώργος Κατρούγκαλος, υπέστη τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη κατά τη διάρκεια αθλητικής δραστηριότητας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, για να μεταφερθεί επειγόντως σε νοσοκομείο.
Ο πρώην υπουργός θα υποβληθεί σε όλες τις εξετάσεις προκειμένου να εκτιμηθεί η βαρύτητα του τραυματισμού.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.