Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε χθες στην Αλβανία και πραγματοποίησε μια λαμπερή εμφάνιση στον εθνικό τελικό της χώρας της για την Eurovision.
Οι διοργανωτές και το κοινό την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό κι εκείνη μίλησε στα αλβανικά και τραγούδησε επίσης στα αλβανικά.
«Είμαι πολύ περήφανη που είμαι Αλβανίδα», δήλωσε η Ελένη Φουρέιρα κατά τη διάρκεια του show.
Εκτός από τα δικές της επιτυχίες, η τραγουδίστρια είπε στη συνέχεια και ένα αλβανικό τραγούδι. Οι θεατές την καταχειροκρότησαν κι εκείνη φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη για την παρουσία της στο show.
Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα :
Η εκρηκτική τραγουδίστρια, σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει μιλήσει ανοιχτά στην καταγωγή της, ενώ η ίδια έχει περιγράψει και τα παιδικά της χρόνια στην Αλβανία.
«Το Ελένη, είναι το βαφτιστικό μου όνομα στην Ελλάδα. Το κανονικό μου όνομα, είναι Εντέλα Φουρεϊράι. Στην Αλβανία, το οποιοδήποτε επίθετο παίρνει ένα (ι)» έχει δηλώσει η Ελένη Φουρέιρα.
Το λάθος της στο ξεκίνημα της καριέρας της
«Όταν είσαι μικρός, είσαι μόνος σου και προσπαθείς μόνος σου, αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου, να μην το πούμε, μήπως ο κόσμος δει την Ελένη Φουρέιρα και την αγαπήσει την Ελένη Φουρέιρα, γι’αυτό που είναι και αυτό που κάνει. Αν με ρωτήσεις τώρα, ναι ήταν λάθος», έχει πει χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας