Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου αποτυπώνουν τη σαρωτική νίκη του Μπόρις Τζόνσον στις εκλογές της Πέμπτης.
Κάποια με διθυραμβικά σχόλια, κάποια πιο συγκρατημένα, τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου δίνουν το στίγμα της κρίσιμης αναμέτρησης που διεξήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο και πρόκειται να σημαδέψει τη νέα εποχή που διαγράφεται για τη χώρα.
Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου για τη νίκη Τζόνσον
Ήδη με την ανακοίνωση των exit poll τα πρωτοσέλιδα ήταν έτοιμα, καθώς ακόμη κι αν το τεράστιο προβάδισμα που δίνουν στους Συντηρητικούς του Μπόρις Τζόνσον έναντι των Εργατικών του Τζέρεμι Κόρμπιν δεν επιβεβαιωθεί, η καθαρή νίκη είναι βέβαιη.
Σαρωτική νίκη Τζόνσον, όπως δείχνουν τα exit poll, περιορίζονται να σχολιάσουν οι Times.
Η Sun πιο… ενθουσιώδης κάνει λογοπαίγνιο με «Τα αρχ… του σκύλου», με κεντρική φωτογραφία τον Μπόρις Τζόνσον και το σκυλάκι του, που τον συνόδεψε στην κάλπη. «Συντριπτική νίκη για τον ΜποΤζο», «Πλειοψηφία 86 εδρών» είναι οι συμπληρωματικοί τίτλοι.
«Αγαλλίαση! Προς τεράστια νίκη ο Μπορις Τζόνσον» πανηγυρίζει η Daily Mail.
«Εφιάλτης πριν από τα Χριστούγεννα» το σχόλιο της Daily Mirror.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας