Φραγκιάς: «Παρελθόν ο Ρέινολντς, είμαστε σε αναζήτηση δύο παικτών»
Μετά την ήττα της Λάρισας από τον Παναθηναϊκό, ο κόουτς των Θεσσαλών, Βασίλης Φραγκιάς, έθεσε εκτός ομάδας τον Σκότι Ρέινολντς και τόνισε πως βρίσκονται στην αναζήτηση δύο παικτών.
Μετά την λήξη του ματς της Λάρισας με τον Παναθηναϊκό και την άνετη επικράτηση των φιλοξενούμενων, ο προπονητής των Θεσσαλών, Βασίλης Φραγκιάς, σχολίασε τα όσα έγιναν μέσα στο παρκέ.
Επιπλέον δήλωσε πως ο Σκότι Ρέινολντς αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και τόνισε πως η Λάρισα βρίσκεται σε αναζήτηση δύο παικτών.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Φραγκιάς στη συνέντευξη Τύπου:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού για τη νίκη. Δεν αντέχει κριτική ένα τέτοιο παιχνίδι, είναι μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων.
Ξέραμε και πριν το παιχνίδι πως ήταν η πιο δύσκολη αποστολή για εμάς το ματς αυτό. Μας προβληματίζουν όμως άλλα πράγματα. Όπως καταλάβατε ο Ρέινολντς αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μας.
Ψάχνουμε δύο νέα παιδιά που μαζί τον Πάρη Μαραγκό θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια. Θα έχουμε δύο ακόμη Αμερικανούς στη περιφέρεια για να μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει έως το τέλος του πρώτου γύρου.
Μας περιμένει σκληρή δουλειά. Έχουμε μια εβδομάδα διακοπή για να δουλέψουμε για το υπόλοιπο του πρώτου γύρου. Είναι δύσκολο για έναν προπονητή να αλλάζει παίκτες μέσα στη σεζόν.
Σίγουρα έγιναν λάθη και από μένα και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε. Ο Μαραγκός καλύπτει το κενό του Φλόιντ και θα ψάξουμε δύο παίκτες στη περιφέρεια. Εκεί έχουμε εστιάσει το πρόβλημα μας».
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού της Volley League, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και κάνοντας το 2-0 στη σειρά.
Όλα καλά με τον Λάζαρο Ρότα ο οποιος προπονήθηκα κανονικά το Σάββατο και θα είναι στην αποστολή για το φιλικό που δίνει η Εθνική την Τρίτη στην Ουγγαρία.
Δραματικός αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τη Γιάντραν Σπλιτ στο Euro Cup του πόλο, ξανά δια... χειρός Μπούτιτς, ο οποίος ισοφάρισε σε 19-19 κι έδωσε την πρόκριση στους Κροάτες.
Μεγάλη νίκη στα Λιόσια επί της ΑΕΚ με 74-64, πέτυχε το Περιστέρι Betsson στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει θέση στην πρώτη 5άδα της Basket League. Η ομάδα του Ξανθόπουλου προηγήθηκε ακόμη και με 25π.