Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός στο αυριανό παιχνίδι με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (27/10, 17:15), για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Ο προπονητής των Καναρινιών, Μάκης Χάβος, δεν θα έχει στη διάθεσή τον Μαλή, ο οποίος υποβλήθηκε πρόσφατα σε επέμβαση στους κοιλιακούς και θα μείνει εκτός για το επόμενο διάστημα, αλλά και τους Καμαρά, Γιαννιώτη, Ντουάρτε και Μπάλμπι. Οι δύο πρώτοι είναι μακροχρόνια τραυματίες και δεν υπολογίζονται, ενώ στη λίστα των απόντων προστέθηκαν και τα ονόματα των δύο τελευταίων.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Παναιτωλικός πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη, χωρίς να έχει κάνει ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ έχει συγκεντρώσει μόλις 2 βαθμούς.
LIVE: Ουτρέχτη – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Ουτρέχτη – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 6η αγωνιστική της League Phase του Europa League.