Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναιτωλικός- ΑΕΛ 2-2

Παναιτωλικός- ΑΕΛ 2-2

Παναιτωλικός και ΑΕΛ σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες, αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Αγρίνιο, με τον Μάκη Χάβο να μην συνδυάζει την επιστροφή του, με την πρώτη νίκη της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα.

Παναιτωλικός και ΑΕΛ σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες, αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Αγρίνιο, με τον Μάκη Χάβο να μην συνδυάζει την επιστροφή του, με την πρώτη νίκη της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα.

Η αποπομπή του Λουίς Κάστρο και η επιστροφή του Μάκη Χάβου έπειτα από 4 και πλέον χρόνια στον Παναιτωλικό, δεν έφερε και την πολυπόθητη νίκη για τους Αγρινιώτες, με τον Μόρα να χαρίζει στην ΑΕΛ τον βαθμό της ισοπαλίας στο 81ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, ο Παναιτωλικός έκανε την ανατροπή, αλλά το ματς κόλλησε στο «χ».

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου προηγήθηκε στο 27′, όταν σε στημένη φάση, ο Μιχαήλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το προβάδισμα των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και ισοφάρισαν σε 1-1, επτά λεπτά αργότερα.

Σκόρερ ο Ντίας με κοντινό πλασέ, «κεραυνοβολώντας» τον Κρίστινσον. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες, σε ένα ματς μοιρασμένο, με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και ωραίο ρυθμό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Μάκη Χάβου έκανε την πλήρη ανατροπή, με τον Μπαΐροβιτς, να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό γκολ ύστερα από ωραίο κοντρόλ και σουτ του επιθετικού των γηπεδούχων.

Εκεί που ο Πανιτωλικός πίστεψε ότι θα πετύχαινε την πρώτη του νίκη, εμφανίστηκε ο Μόρας και χάλασε τη γιορτή. Ο πολύπειρος Έλληνας στόπερ εκμεταλλεύτηκε την ασταθή έξοδο του Γιαννακόπουλου και με κεφαλιά έγραψε το 2-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Σίενστεντ, Ταχάρ, Ντίας, Ντάλσιο (74’ Ρομάν), Αριγίμπι (55’ Ντουάρτε), Μοράρ (77’ Μπαϊροβιτς).

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μπράλιτς, Μόρας, Μπέρτος, Στάνκοβιτς, Κάτσε, Σεσέροβιτς (68’ Φατιόν), Μιλοσάβλιεβιτς, Ουάρντα (90′ Ασούμπρε), Νούνιτς (46’ Ντάουντα).

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024