Η ηθοποιός Ζέτα Δούκα λατρεύει τα extreme sports και το απέδειξε για ακόμα μια φορά!

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς σίγουρα δεν είναι ένα τυπικό ζευγάρι!

Το πιο πρωτότυπο δώρο επετείου

Η δημοφιλής ηθοποιός και ο σύντροφός της έκλεισαν έξι χρόνια σχέσης και για να το γιορτάσουν, αποφάσισαν χθες να κάνουν για πρώτη φορά στη ζωή τους… ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια!

Όπως έγραψε η ίδια, η Ζέτα Δούκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ήταν ένα όνειρο που είχε από μικρή και επιτέλους το έκανε πραγματικότητα.

Η ελεύθερη πτώση

«Χθες έκανα την πρώτη μου ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια ύψος, μαζί με τον Μιχάλη για να γιορτάσουμε τα 6 χρόνια που είμαστε μαζί! Ο,τι και να πω, είναι λίγο… Αυτή η αίσθηση ελευθερίας όταν είσαι στον αέρα και πέφτεις με 240Κ στο κενό για 35”, δεν περιγράφεται! Από μικρό παιδί ήθελα να πετάξω, χθες το έζησα! Ευχαριστώ που έκαναν το όνειρο μου πραγματικότητα και μας προσέφεραν την καλύτερη επέτειο που μπορούσαμε να φανταστούμε!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα στην ανάρτηση της στο Instagram.

Δείτε το βίντεο

View this post on Instagram

Χθες έκανα την πρώτη μου ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια ύψος ( σχεδον 3.5Κ), μαζί με τον @mchatzantonas για να γιορτάσουμε τα 6 χρόνια που είμαστε μαζί! Ο,τι και να πω, ειναι λίγο… Αυτή η αίσθηση ελευθερίας οταν είσαι στον αέρα και πέφτεις με 240Κ στο κενό για 35”, δεν περιγράφεται! Απο μικρό παιδί ηθέλα να πετάξω, χθες το έζησα! Ευχαριστώ το @skydiveattica και τον Σπύρο Καλατζή (@kalatzisspyros) που εκαναν το όνειρο μου πραγματικότητα και μας προσέφεραν την καλύτερη επέτειο που μπορούσαμε να φανταστούμε!!! (skydiveattica@gmail.com , 6981454561) #skydive #freefall #excited #free #lovethis #freedom #celebrating #anniversary #6years

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on

Γράψτε το σχόλιό σας