Το πώς έχασε 10.000 δολάρια σε ταξίδι της σε Ιταλία και Ελλάδα εξήγησε οργισμένη μία Αμερικανίδα YouTuber στο κανάλι της με αποτέλεσμα το βίντεο της να γίνει viral.

Ο λόγος για την Χάλει Φαμ, η οποία κατάφερε- μόνο εκείνη ξέρει ακριβώς πώς- να χαλάσει σε 4 μέρες 10.000 δολάρια, ενώ στο τέλος ανέφερε μάλιστα πως για όλα φταίει η… Σαντορίνη.

Γιατί ξόδεψε τόσα πολλά χρήματα;

Σύμφωνα με την Youtuber, ο λόγος που της κόστισε τόσο ακριβά το τετραήμερο ήταν επειδή έκανε λάθος σε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και των ξενοδοχείων, με αποτέλεσμα  μόλις δει τον λογαριασμό να πάθει σοκ.

Και μπορεί να παραδέχεται τα λάθη της η 18χρονη, ωστόσο η Youtuber δεν θα μπορούσε να μην βάλει στο στόχαστρο και τα ελληνικά νησιά, τα οποία κατά την γνώμη της την ξεζούμισαν.

https://www.instagram.com/p/B18y3MUnm5k/

Το «θάψιμο» της Youtuber για την Ελλάδα

«Σας συνιστώ έντονα να μην πάτε στην Ελλάδα. Όχι μόνο ζορίζονται οικονομικά, μαζί και η κυβέρνησή τους, αλλά γενικά δεν περνάς ωραία».

Αναφορικά με τον δεύτερο προορισμό των διακοπών της, τη Σαντορίνη, επισημαίνει ότι «δεν έχει τίποτα να κάνεις εκεί, δεν υπάρχει παραλία, είναι απλά ένας γκρεμός» λέει.

Η  Χαλέι Φαμ τονίζει επίσης πως την ενόχλησε η πολυκοσμία στο νησί, ενώ τόνισε στους φαν της πως η Σαντορίνη δεν έχει καμία σχέση με όσα είδε στα social media.

Πάντως, προσθέτει πως, η επόμενη στάση του ταξιδιού της, στη Μήλο, ήταν αρκετά πιο ευχάριστη.

Οι αναποδιές και οι αντιδράσεις

Το ταξίδι πάντως φαίνεται πως η 18χρονη θα το θυμάται για πολύ καιρό, καθώς μαζί με όλες τις αναποδιές της, η ίδια «κόλλησε» έλκη στα γεννητικά της όργανα και υπέφερε και από διάρροια.

«Περιμένω να κάνω σεξ μετά τον γάμο και, παρ’ όλα αυτά το αιδοίο μου τιμωρείται; Γιατί να μου τύχει εμένα αυτό;» είπε η 18χρονη, αφήνοντας άφωνους πολλούς συνδρομητές της.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια στα social media παίρνουν και δίνουν.

Γράψτε το σχόλιό σας