Το ντέρμπι που έγινε στο Ο.Α.Κ.Α είναι σίγουρο πως δεν θα μείνει στην ιστορία για το θέαμα που μας προσέφερε. Είναι επίσης δεδομένο πως δεν θα μείνει στην ιστορία για την σπουδαιότητα ή κρισιμότητα του. Αποτελεί όμως την πιο τρανή απόδειξη ότι η αλαζονεία πάντα τιμωρείται
Πριν την έναρξη του ματς, εάν κάποιος έλεγε, πως μετά το τέλος του, η ομάδα που δεν θα ήταν ικανοποιημένη από το ισόπαλο αποτέλεσμα θα ήταν ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός και όχι ο Ολυμπιακός θα τον περνούσαν σίγουρα για τρελό. Η αλήθεια όμως, με βάση την εικόνα των δύο μονομάχων στο χορτάρι του Ο.Α.Κ.Α, είναι ακριβώς αυτή.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ σχολίασε την κλήρωση της ΑΕΚ με την Τσέλιε και τόνισε πως είναι καλή ευκαιρία για ρεβάνς για την ήττα στη League Phase από τους Σλοβένους.