Σμαρτ: «Η Ελλάδα έχει τον σεβασμό μας, θέλουμε το χρυσό»
Ο Μάρκους Σμαρτ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Team USA κόντρα στην Εθνική μας ομάδα και σχολίασε την εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην διοργάνωση.
Ο Μάρκους Σμαρτ μίλησε για τις δυσκολίες που έβαλε η Ελλάδα στις ΗΠΑ και ξεκαθάρισε, τονίζοντας πως η ομάδα του δούλεψε πολύ και σωστά, προκειμένου να κερδίσει έναν ακόμα σημαντικό αγώνα.
Στην συνέχεια σχολίασε την εικόνα της Εθνικής μας στο φετινό τουρνουά λέγοντας πως είναι μία πολύ καλή ομάδα και το έχει αποδείξει.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκους Σμαρτ στην κάμερα της ΕΡΤ:
«Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Θέλαμε να παίξουμε έξυπνα κόντρα σε μια ομάδα που παίζει χρόνια μαζί. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Δεν ήταν εύκολο. Στη ζώνη πήγαμε πολύ καλά. Δεν ήταν εύκολο, αλλά δουλέψαμε.
Είναι πολύ καλή ομάδα η Ελλάδα και το έχει αποδείξει σε αυτό το τουρνουά. Έχει το σεβασμό μας. θέλουμε το χρυσό».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.