Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συναυλία με τη μουσική του αδικοχαμένου dj Avicii

Συναυλία με τη μουσική του αδικοχαμένου dj Avicii

Μια συναυλία για την πρόληψη των αυτοκτονιών με τη μουσική του dj Avicii, ο οποίος αυτοκτόνησε σε ηλικία 28 χρόνων, προγραμματίζεται για τις 5 Δεκεμβρίου, στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Μια συναυλία για την πρόληψη των αυτοκτονιών με τη μουσική του dj Avicii, ο οποίος αυτοκτόνησε στις 20 Απριλίου του 2018, σε ηλικία 28 χρόνων, προγραμματίζεται για τις 5 Δεκεμβρίου, στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Το ίδρυμα Tim Bergling

Τα έσοδα θα υποστηρίξουν το έργο του νέου ιδρύματος Tim Bergling (Τιμ Μπέργκλινγκ), που ήταν το πραγματικό όνομα του καλλιτέχνη.

Η οικογένειά του δημιουργού διατηρεί ζωντανή τη μνήμη του μέσω του ανθρωπιστικού έργου του Ιδρύματος Tim Bergling, το οποίο «επικεντρώνεται στην υποστήριξη ατόμων και οργανώσεων που εργάζονται στον τομέα της ψυχικής υγείας και της πρόληψης αυτοκτονιών».

View this post on Instagram

Tim Bergling Foundation presents a unique concert to celebrate Tim’s life, music and legacy. For the first time in history, @avicii 's biggest songs will be performed by the original vocalists and a 30 piece live band during a two hour concert. In addition to that, a number of world-famous DJ’s will perform during the evening to honor their friend and colleague; David Guetta, Kygo, Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero & Laidback Luke. All proceeds will go to the foundation and its efforts to support organizations which address mental health needs and suicide prevention. Avicii Tribute Concert for Mental Health Awareness will take place on December 5th, 2019 at the Friends Arena in Stockholm, Sweden. Tickets on sale via Ticketmaster on September 5th at 10 AM CEST.

A post shared by Tim Bergling Foundation (@timberglingfoundation) on

Το ίδρυμα δραστηριοποιείται επίσης, στα πεδία ελαχιστοποίησης των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής, της αναπτυξιακής βοήθειας και της προστασίας της φύσης και των απειλούμενων ειδών.

«Ο Τιμ ήθελε να κάνει τη διαφορά» τονίζεται σε ανακοίνωση της οικογένειάς του εκλιπόντος DJ . «Η δημιουργία ενός ιδρύματος στο όνομά του είναι ο τρόπος μας να τιμήσουμε τη μνήμη του και να συνεχίσουμε να ενεργούμε στο πνεύμα του».

Στην συναυλία θα συμμετάσχουν φίλοι τραγουδιστές του dj

Τα τραγούδια του «Wake Me Up!», «Addicted to You» και το «SOS», που κυκλοφόρησε μετά τον θάνατό του, έφτασαν στην κορυφή στις λίστες της χορευτικής μουσικής, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν πολλοί τραγουδιστές, μεταξύ των οποίων ο Άνταμ Λάμπερτ και η Ρίτα Όρα, οι οποίοι συμμετείχαν στις ηχογραφήσεις του Avicii, ενώ πολλές από αυτές θα ακουστούν ζωντανά για πρώτη φορά.

https://www.instagram.com/p/BwrT_KLDVSj/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο Νταβίντ Γκετά και ο Kygo είναι ανάμεσα στα αστέρια της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής που θα ανοίξουν την συναυλία.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024