Σε ρυθμούς πρωταθλήματος θα κινείται από σήμερα ο Άρης, ξεκινώντας την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Ο Σάββας Παντελίδης έχει διπλό ραντεβού με τους παίκτες του, πρωί και απόγευμα στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.
Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στη βοήθεια του Φραν Βέλεθ που συνεχίζει την αποθεραπεία του και όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι.
Θεωρητικά το πιθανότερο είναι να εμπιστευτεί το σχήμα που ξεκίνησε την αναμέτρηση με τη Μόλντε, ωστόσο όλα θα φανούν μέσα από τις δοκιμές που θα κάνει στις προπονήσεις του τριημέρου που ξεκινά σήμερα και κυρίως στις προπονήσεις της Τετάρτης και της Πέμπτης, στις οποίες οι ασκήσεις θα αποτελούν και πρόκριμα ενδεκάδας.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.