Στον Εύοσμο θα βρεθεί σήμερα ο Άρης για φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με τον Αγροτικό Αστέρα (6.30 μ.μ.), δυο μέρες μετά το επίσημο ευρωπαϊκό ματς με τη Μόλντε.
Ο Σάββας Παντελίδης θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει παίκτες που δεν έχουν πάρει μέχρι στιγμής σεβαστό χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν, ενώ το παιχνίδι θα είναι και ένα τεστ για τον Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτογάλος έμεινε για μήνες εκτός δράσης λόγω ρήξης πρόσθιου χιαστού και σήμερα θα επιστρέψει σε συνθήκες αγώνα για πρώτη φορά.
Αυτό που ενδιαφέρει τον Έλληνα τεχνικό είναι να τσεκάρει τον βαθμό ετοιμότητάς του Γκάμα, καθώς πλέον κλινικά είναι απόλυτα εντάξει. Είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί δουλειά στη φυσική κατάσταση από εδώ και πέρα, καθώς υπολογίζεται πως θα είναι απόλυτα έτοιμος στις αρχές του φθινοπώρου, και παράλληλα σημαντικό είναι και το κομμάτι της ψυχολογίας.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας γιατί σημαίνει πολλά για το τριφύλλι, αλλά και στην κακή περίοδο που προηγήθηκε τον Γενάρη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε μία υπεπολύτιμη νίκη με 2-1 επί της Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League κι έτσι μείωσε στο -2 από την πρωτοπόρο, Άρσεναλ.
Η Ατλέτικο νίκησε 4-2 την Εσπανιόλ και εδραιώθηκε στην τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, με το πρώτο «τρίποντο» για την ομάδα του Σιμεόνε μετά από ένα μήνα.