Τα διάσημα μοντέλα και αγαπημένες αδερφές, Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ επέλεξαν το πανέμορφο νησί των Ανέμων για τις φετινές τους καλοκαιρινές διακοπές, όπως πολλές ακόμα διασημότητες του εξωτερικού!

View this post on Instagram

Sisters Hadid 🌞 new on @gisposable !!

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Ωστόσο, το δυσάρεστο συμβάν της κλοπής χάλασε απότομα το κλίμα των ξέγνοιαστων διακοπών τους!

Όπως είχε αποκαλύψει η πανέμορφη Τζίτζι: «Με λήστεψαν. Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάω. Δεν σας το συστήνω. Ξοδέψτε τα χρήματά σας αλλού»!

Στον αντίποδα, πολλοί ήταν εκείνοι που δήλωσαν ότι δεν είναι σωστό να απωθεί τον κόσμο από το να επισκεφθεί το νησί και να δυσφημεί σε ένα τόσο ευρύ κενό, όπως τα εκατομμύρια των followers της, μία χώρα, στην οποία ο τουρισμός αποτελεί μία από τις κυριότερες πηγές εσόδων.

Ταυτόχρονα πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για μεμονωμένο και ατυχές συμβάν, που δεν συμβαίνει πάντα.

Η ίδια θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, τοποθετήθηκε εκ νέου επί του θέματος και τόνισε: «Αφήστε με να ξεκαθαρίσω σε όποιον πιστεύει ότι δεν αξίζω να έχω άποψη για την εμπειρία που βίωσα αλλά και να προειδοποιήσω τον κόσμο με βάση αυτή – Λήστεψαν εμένα και άλλα 30 σπίτια εκείνο το βράδυ, κάποιους μάλιστα υπό την απειλή όπλου.

Δεν ήταν δυνατό να επικοινωνήσω με κανενός είδους επιβολής του νόμου παρά μόνο με τον προσωπικό μου security, ένα προνόμιο που δυστυχώς δεν έχουν πολλοί.

Εάν κάτι συμβεί όσο το αστυνομικό τμήμα είναι κλειστό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να προστατεύσεις τον εαυτό σου, και όταν το τμήμα ανοίξει, η εκπαίδευση τους και οι πόροι τους δεν είναι αρκετά έτσι ώστε ο κόσμος στο νησί να είναι ασφαλής ή για να καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στα περιστατικά εγκληματικότητας που συμβαίνουν σε καθημερινή βάση στο νησί (μιλάω για το νησί συγκεκριμένα γιατί εκεί βίωσα την εμπειρία μου).

Αυτές οι πληροφορίες δεν γίνονται γνωστές στον κόσμο πριν την επίσκεψη τους στο νησί. Εάν γνώριζα τι συμβαίνει αλλά και ότι δεν μπορεί κάποιος να με προστατέψει δεν θα είχα πάει. Αυτή είναι η γνώμη μου η οποία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και εάν δεν σας αρέσει αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα».

Δείτε την ανάρτησή της:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο