Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Δολοφονία Περιστέρι: Ποια σενάρια εξετάζει τώρα η ΕΛ.ΑΣ

Δολοφονία Περιστέρι: Ποια σενάρια εξετάζει τώρα η ΕΛ.ΑΣ

Το θύμα της επίθεσης, όπως έγινε γνωστό, είναι ένας 25χρονος Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγής ο οποίος ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ γύρω από την εν ψυχρώ δολοφονία που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε καφετέρια στο Περιστέρι, με στόχο να βρεθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στο δράστη της μαφιόζικης εκτέλεσης.

Το θύμα της επίθεσης, όπως έγινε γνωστό, είναι ένας 25χρονος Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγής ο οποίος ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής είναι το γεγονός ότι ο δολοφόνος δεν έκανε καμία προσπάθεια από τον δράστη να κρύψει τα χαρακτηριστικά του.

Αρχικά, πυροβόλησε το θύμα στην πλάτη και στην συνέχεια στο κεφάλι. Η μανία του ήταν τόσο μεγάλη που αφού είχε πυροβολήσει το θύμα άρχισε να τον χτυπάει με την λαβή του όπλου βρίζοντάς τον.

Την Πέμπτη κατέθεσε στη ΓΑΔΑ η σύζυγος του 25χρονου η οποία επίσης κατάγεται από την Τουρκία και δεν αποκλείεται να κληθεί ξανά από τους αστυνομικούς καθώς όσο περνούν οι ημέρες θα συνέρχεται από το σοκ της απώλεια της ζωής του νεαρού Τούρκου.

YouTube thumbnail

Τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί σε συνδυασμό με τις κινήσεις του δολοφόνου τους οδηγούν σε δύο σενάρια: το πρώτο θέλει να υπάρχει προσωπικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία λόγω της κίνησης του δολοφόνου να συνεχίσει να χτυπά με το όπλο το θύμα του όταν του έπεσε η γεμιστήρα από το 9αρι πιστόλι και το δεύτερο αφορά μια «στημένη» εκτέλεση λόγω κάποιας οικονομικής συναλλαγής που δεν είχε καλή εξέλιξη.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Εντωμεταξύ την ώρα που οι κάτοικοι της περιοχής δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας, νέο υλικό γύρω από το στυγερό έγκλημα βλέπει το φως. Πρόκειται για ένα βίντεο-ντοκουμέντο, δευτερόλεπτα μετά την άγρια δολοφονία, στο οποίο καταγράφονται οι στιγμές πανικού στο Περιστέρι.

YouTube thumbnail

Στο οπτικό υλικό φαίνεται ξεκάθαρα ο τρόμος να κυριεύει προσωπικό και πελάτες, οι οποίοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη. Κυκλοφορώντας γύρω από τον τόπο του εγκλήματος κοιτάζουν με απορία και έκπληξη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο