Ο Μάρκος Σεφερλής, παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, σε γνωστή πρωινή εκπομπή μίλησε για τον μικρό του γιο Χάρη αλλά και για το «στήριγμά» του, όπως την αποκαλεί, την σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά.

Ο ταλαντούχος κωμικός ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ πολλών άλλων, ότι ο μικρός του γιος Χάρης έχει στεναχωρηθεί για όσα ακούγονται κατά καιρούς για τον μπαμπά του!

«Ο γιος μου έχει στεναχωρηθεί πολλές φορές και έρχεται και μου λέει “μπαμπά, είμαι δίπλα σου. Μην ακούς κανέναν, εγώ είμαι εδώ για σένα”» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Μιλώντας για την σύζυγό του, το «στήριγμά» του, όπως συνηθίζει να την αποκαλεί, δήλωσε ότι η Έλενα Τσαβαλιά «είναι τα πάντα για εκείνον»!

«Η Έλενα είναι τα πάντα για μένα, ήρθε στη ζωή μου σε μια δύσκολη στιγμή, άργησε, αλλά ήρθε και ευτυχώς που ήρθε. Και νομίζω ότι έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί, με πολύ κόπο, με πολύ αγώνα. Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι λείπει από δίπλα μου.» δήλωσε ο ηθοποιός.

«Πάντα με πούσαρε με οποιονδήποτε τρόπο να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πραγματικότητα.

Φτάσαμε σε δύσκολες καταστάσεις, τις ξεπεράσαμε, κρατώντας πάντα ο ένας το χέρι του άλλου και νομίζω ότι βαδίζουμε μαζί αγαπημένοι, ευτυχισμένοι και με τον Χάρη. Από την πρώτη μέρα που είμαστε μαζί, είμαστε πάντα μαζί, ποτέ χωρισμένοι ούτε για μια στιγμή…»!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο