Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έστειλαν τις ευχές τους μέσω social media στον Όγκνιεν Κούζμιτς που βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση, λόγω πολύ σοβαρού τροχαίου ατυχήματος
Ο Ολυμπιακός που αντιμετώπισε τον Κούζμιτς ως αντίπαλο αρκετές φορές, έσπευσε να ευχηθεί μέσω twitter αναφέροντας σχετικά: «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας βρίσκονται μαζί σου. Γίνε γρήγορα καλά Όγκνιεν».
Our thoughts and prayers are with you. Get well soon Ognjen #Kuzmic 🙏🙏🙏 #OlympiacosBC
Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, τη φανέλα του οποίου φόρεσε ο πανύψηλος σέντερ το 2015-16 εύχεται σε άλλο τιτίβισμα: «Οι προσευχές και οι σκέψεις μας είναι με τον Όγκνιεν Κούζμιτς, Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωσή».
Our prayers and thoughts are with Ognjen Kuzmic. We wish for a speedy recovery.
Στην παράταση έλυσαν τις διαφορές τους η Ρόμα και η Μπολόνια. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 3-1, η Ρόμα ισοφάρισε 3-3 και στο 111’ σκόραρε η Μπολόνια και πανηγύρισε.