Οι διοργανωτές του “Hellas Gym For Life Challenge & EGO Astro Gym Festival 2019” καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελοντισμού της διοργάνωσης, η οποία θα φιλοξενηθεί από τις 18 έως τις 23 Ιουνίου 2019 στo Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Δήμου Γαλατσίου.
Το “Hellas Gym For Life Challenge & EGO Astro Gym Festival 2019” διοργανώνεται από την Ε.Γ.Ο. σε συνεργασία με την Γ.Γ.Α., την Ε.Ο.Ε. και τον Δήμο Γαλατσίου, ενώ επίσης έχει ενταχθεί στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Be Active” της Γ.Γ.Α και στο πρόγραμμα εορτασμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας (23η Ιουνίου 2019) της Ε.Ο.Ε.. Η διοργάνωση υποστηρίζεται εθελοντικά από τα μέλη του Φιλογυμναστικού Ομίλου Μεταμόρφωσης «Κότινος».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.